Schrijf je in

Aankomend Onderhoudsmonteur vastgoed

LICHTENVOORDE
40
Conform bouw cao
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij uit het juiste hout gesneden en op zoek naar een baan waarin je jouw handigheid kunt benutten en, op den duur, zelfstandig op pad kunt om onderhoudswerkzaamheden te verrichten? Dan is dit jouw kans.

Aankomend Onderhoudsmonteur vastgoed

Over onze opdrachtgever

Eén van onze opdrachtgevers heeft een vastgoedtak, waarin ze uiteenlopende bouw- en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Voor deze tak zoeken wij een handige kandidaat die op zoek is naar een leuke, afwisselende baan, waarbij je - samen met een collega - op pad gaat om klussen te doen. Als de samenwerking bevalt, dan zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit leuke, innovatieve, Achterhoekse bedrijf.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor het netjes uitvoeren van de klussen op locatie. De collega waarmee je op pad gaat is ervaren en kan je de fijne kneepjes van het vak leren. Het is uiteraard wel van belang dat je handig bent en met (hand)gereedschap overweg kunt. De rest leer je wel tijdens het werk.

Wat vragen wij van jou?

Je past in deze functie als je:

  • handig bent en graag aan de slag wil in een onderhouds-/bouwfunctie;
  • graag samenwerkt en makkelijk in de omgang bent;
  • van nature oplossingsgericht bent in je werk;
  • makkelijk communiceert;
  • een doorzetter bent die het werk ziet liggen.

Wat bieden wij jou?

In deze functie ga je, tegen goede arbeidsvoorwaarden, aan de slag bij een leuk en innovatief (bouw)bedrijf, waar een prettige, gemoedelijke sfeer heerst en je meer dan voldoende ontwikkelmogelijkheden hebt. Je krijgt de gelegenheid om het vak op de werkvloer te leren, eventueel aangevuld met gerichte cursussen. Als jij je van je beste kant laat zien, dan zullen zal deze werkgever dat zeker ook doen!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp