Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Aankomend Operator

Volop werk in de productie
Zevenaar
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een goed uurloon, dito toeslagen en interessante mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Aankomend Operator

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Zevenaar zijn wij op zoek naar een leerling operator. In deze functie ga je aan de slag met het vervaardigen van goederen in een ploegensysteem. Zoek jij een kans om het roer om te gooien? Dit is je kans!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je komt te werken in een enthousiast team waarbij innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Als leerling operator ga je in beginsel aan de slag met het leren kennen van de machines zodat je op termijn een lijn van haver tot gort leert kennen. Als operator ben je de spil binnen het productieproces waarbij je zorgt voor een optimale productkwaliteit. Daarnaast bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je zelfstandig kleine storingen. Nieuwe, grote of complexe storingen verhelp je samen met een ervaren collega operator of met de technische dienst. Als leerling operator ben je ook veel bezig met procesoptimalisatie, als jij zelf mogelijkheden tot verbetering ziet dan krijg je alle ruimte hier wat mee te doen.

Wat vragen wij van jou?

  • je leert graag in de praktijk;
  • je bent fulltime beschikbaar en bereid om in ploegen te werken.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een salaris conform de regeling van de opdrachtgever. Daarnaast heeft Seesing Flex je ook veel te bieden om te kunnen groeien. Denk aan een vaste contactpersoon voor al jouw vragen, een eigen opleidingshal en onbeperkt online trainingen. Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem contact op met Thom via 0314-216155 of via thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp