Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Accountmanager

Volop vacatures op commercieel gebied
Lochem
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Vind jij het van nature fijn om klantrelaties op te bouwen en ben jij commercieel ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Accountmanager

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een arbeidsbemiddelaar in de bouw en techniek. Hierbij kun je denken aan de sectoren bouw, installatie en infra. Je komt te werken in een flexibel en gezellig team waar humor op prijs gesteld wordt en waar de 'opgestroopte mouwen' mentaliteit heerst.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het binnen halen en binden van nieuwe klanten. Dit zal in elk geval de helft van jouw tijd in beslag nemen. Daarnaast onderhoud jij contacten met bestaande klanten en houdt hiervan de benodigde administratie bij. Samen met jouw leidinggevende stel jij doelstellingen op en jij zorgt er voor dat je deze haalt. Er wordt veelal gewerkt met Europees personeel. De organisatie zorgt voor hen ook voor huisvesting. Jij onderhoudt de contacten met deze adressen en bezoekt de werknemers door het hele land. Het maken en bijhouden van planningen behoort ook tot jouw takenpakket. Kortom een veelzijdige functie die jij voor het grootste gedeelte zelf kunt indelen!

Wat vragen wij van jou?

Omdat je binnen deze branche snel moet kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden vragen wij van jou het volgende:

  • hbo werk- en denkniveau. De opleidingsrichting is hierin minder van belang;
  • ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pre;
  • jij bent in het bezit van rijbewijs B;
  • geen dag is hetzelfde, daardoor is het belangrijk dat jij jezelf zou omschrijven als flexibel en een doorzetter;
  • jij gaat resultaat- en mensgericht te werk en bent in het bezit van een commerciële instelling;
  • je bent communicatief vaardig in het Nederlands, mondeling en schriftelijk. Een tweede taal zoals Engels, Spaans, Roemeens en/of Duitse taal is een pre.

Wat bieden wij jou?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze uitdagende maar ontzettend leuke functie? Dan kom jij te werken bij een mooie organisatie binnen de arbeidsbemiddeling. Deze branche is altijd in beweging, geen dag is hetzelfde en dat brengt nou juist de mooiste uitdaging met zich mee! Denk jij dat dit jou op het lijf geschreven is? Dan biedt onze opdrachtgever jou een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je komt te werken binnen een ambitieuze werkomgeving met een breed werkveld: van acquisitie en relatiebeheer tot administratie.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct of neem contact op met Marleen Mesland voor meer informatie: marleen@seesingflex.nl of 0544-221500.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp