Schrijf je in

Administratief Medewerker

commercieel
Winterswijk
40
In overleg
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij administratief vaardig en wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

Administratief Medewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een verhuurbedrijf voor bouwgerichte ondernemingen en particulieren. Zij werken met een klein en enthousiast team. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als administratief medewerker ben jij samen met jouw directe collega verantwoordelijk voor de administratie. Jouw hoofdtaken zijn voornamelijk het invoeren van bestellingen in het systeem, facturen opstellen, klanten te woord staan en artikelen op de website plaatsen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij een collega met minimaal een mbo werk- en denkniveau. Enkele jaren ervaring in een administratieve functie is een pre. Daarnaast heb jij kennis van Excel en heb jij ervaring in het werken met een ERP-systeem. Heb jij ook ervaring met Exact? Dat is helemaal mooi meegenomen!

Wat bieden wij jou?

Als Administratief Medewerker krijg jij bij onze opdrachtgever de kans om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Onze opdrachtgever biedt een afwisselende functie binnen een klein team. Daarnaast is het een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar), waarin jij uitzicht hebt op een vast contract bij gebleken geschiktheid.

Ben jij de Administratief Medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct!
Voor meer informatie neem gerust op met Marleen via 0544-353739 of via marleen@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp