Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Administratief medewerker

commercieel
Doetinchem
32 - 40
In overleg
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Administratief medewerker

Over onze opdrachtgever

Met een team van zo'n 20 mensen en bijna 25 jaar ervaring in de uitzendbranche, helpen we de grootste bouwbedrijven met flexibel personeel. Deze projecten ken je vast wel: de zeesluis in IJmuiden, de Gaasperdammertunnel, de landingsbanen van Schiphol en de ombouw van de ringweg in Groningen.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we dé specialist voor het uitzenden van internationaal personeel in de bouw geworden. Wij hebben een no-nonsense kijk op het leven & ons werk. We geloven in de kracht van samenwerking en streven er naar het beste in je naar boven te halen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ter ondersteuning van verschillende afdelingen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker. Het is een heel afwisselende functie waarin je uiteenlopende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de ondersteuning van diverse afdelingen verricht. Werkzaamheden die voorkomen zijn bijvoorbeeld gegevensverwerking, telefoonaanname, voorraadbeheer e.d. 

Als persoon ben je een echter aanpakker die gewend is bij te springen waar dat nodig is. Daarnaast leer je snel en hebt een klantvriendelijke, dienstverlenende houding. Je werkt snel, accuraat en ziet werkzaamheden liggen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je kan goed werken met MS office
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en hebt een praktische instelling
  • Je bent in staat om eigen prioriteiten te stellen
  • 4 en/of 5 dagen beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende baan bij een groeiende organisatie. Het betreft een tijdelijke baan voor minimaal 4 maanden.

Naast een dagelijkse lunch op kantoor ontvangen je een goed salaris afgestemd op jouw kennis, ervaring en competenties.

Lijkt het je wat om als administratief medewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met Linda of Femke, 0544-353739 of mail linda@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp