Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Afbouwmonteur

Groenlo
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij een technische achtergrond? En ben je op zoek naar een zelfstandige, afwisselende baan, waar jouw stressbestendige vaardigheden op de proef worden gesteld? Dan past deze baan met doorgroeimogelijkheden zeker bij jou!

Afbouwmonteur

Over onze opdrachtgever

Het bedrijf bevindt zich in de Achterhoek en richt zich op maatwerk in bouw en techniek. Het bedrijf levert plafond- en wandsystemen en hebben door hun jarenlange ervaring een goede positie in de markt. Kwaliteit en zekerheid dat zijn de kernwoorden waar dit bedrijf voor staat. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden bij particulieren, bedrijven, onderwijsinstellingen, gezondheidszorginstellingen, winkels en horeca. Daarnaast proberen ze constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en begeleiden ze hun klanten vakkundig van advies tot een volledig eindproduct.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Het plaatsen van metal stud wanden, metal stud plafonds en systeem plafonds;
  • Het monteren van luxe wanden;
  • Het zorgen voor een goed resultaat en tevreden klanten.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Zelfstandig, representatief en stressbestendig zijn de kernwoorden die bij jou passen;
  • Affiniteit met techniek.

Wat bieden wij jou?

Herken jij je in: Mouwen opstropen en aan de slag?! Dan biedt dit bedrijf jou een uitdagende functie met veel afwisseling. Tijdens jouw werkzaamheden word je volledig opgeleid door een ervaren monteur en heb je volop doorgroeimogelijkheden. Dit familiebedrijf denkt graag met jou mee! Lijkt deze functie je wat? Of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Aniek door te mailen naar: aniek@seesingflex.nl of te bellen naar 0544-353739. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp