Schrijf je in

Allround Lasser

Holten
40
€14,00 - €17,00
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Direct in dienst bij Aebi Schmidt!

Allround Lasser

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als allround lasser ga jij aan de slag met de grote onderdelen van de machines. Je bent verantwoordelijk voor het maken van frames, onder- en bovenbakken van de zoutstrooiers en veegmachines. Deze stel je zelfstandig samen vanaf tekening en las je af. Je zorgt voor een juiste hechting van de constructies en vervolgens zorg je ervoor dat de onderdelen op de juiste wijze worden gelast. Daarbij houdt je rekening met de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften. De gelaste onderdelen maak je schoon zodat deze verder door de afdeling oppervlaktebehandeling verwerkt kunnen worden. 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt ervaring als allround lasser, hebt de lasopleiding niveau 3 afgerond en bent in het bezit van aanvullende certificaten (o.a. hoeklassen). Je kunt tekening lezen en bent nauwkeurig in je werk. Je houdt van een opgeruimde werkplek en bent in staat om zelfstandig te werken. Daarnaast ben je bereid om in de drukke periode 9 uur per dag te werken. Er wordt dus wat flexibiliteit van je verwacht!

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Anne of Bart via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Door middel van een intern opleidingstraject is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als operator waardoor je zelfstandig de lasrobot kan bedienen! Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren. 

Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen. Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp