Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Allround metselaar - veelal restauratie en onderhoud

Aalten
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Het onderhouden en restaureren van karakteristieke en monumentale gebouwen van particulieren, stichtingen en verenigingen, afgewisseld met verbouwprojecten. En dat voornamelijk in de Achterhoek! Lijkt jou dat ook wel wat? Eén van onze opdrachtgevers is een gecertificeerd restauratiebedrijf en werkt met goed opgeleide mensen die aandacht hebben voor klant en pand. Zij zoeken aanvulling voor het team van vakmensen dat ze reeds hebben. Je kunt van hen de fijne kneepjes van het vak leren, aangezien zij al vele jaren werkzaam zijn in onderhouds- en restauratiewerk. Bovendien blijft het team zich steeds ontwikkelen, omdat je in het vakgebied van restauratie en onderhoud van monumenten nooit bent uitgeleerd.

Allround metselaar - veelal restauratie en onderhoud

Over onze opdrachtgever

Het betreft een klein, flexibel en allround aannemersbedrijf voor verbouw, onderhoud, restauratie- en renovatieklussen (badkamers, onderhoud aan daken en kozijnen). Ze zijn van alle markten thuis en hebben daarnaast een drietal specialisaties, te weten:

  • Monumenten: het onderhouden en restaureren van karakteristieke en monumentale gebouwen van particulieren, stichtingen en verenigingen.
  • Isoleren: milieuvriendelijk isoleren van woningen in de particuliere markt.
  • Biobased of ecologisch (ver)bouwen: afhankelijk van de wensen van de klant wordt de (ver)bouw uitgevoerd met gecertificeerde ecologische, biobased en/of natuurlijke materialen, waarbij beperking van afval, hergebruik en energiebesparing vanzelf spreekt.

Deze aannemer werkt voornamelijk in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Voor bijzondere restauratieprojecten gaan ze af en toe ook buiten de Achterhoek aan de slag.

Wat vragen wij van jou?

  • Ben jij die vakidioot die het een enorme kick vindt om oude panden in ere te herstellen?
  • Zou je dolgraag willen werken in een team van ervaren rotten in dit vak?
  • Heb jij voldoende metselervaring om de stap naar dit specialisme te zetten?
  • Ben je al snel beschikbaar?

Dan is dit jouw kans om de overstap te maken naar deze prachtige aannemer.

Wat bieden wij jou?

Stuur bij interesse jouw CV naar aniek@seesingflex.nl en zij neemt zo spoedig mogelijk contact op! 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp