Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Allround Operator

Volop werk in de productie
Doesburg
40 uur per week
Beloningsregeling opdrachtgever
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij operator en ben jij op zoek naar een uitdagende baan in dagdienst? Lees dan snel verder!

Allround Operator

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf waarin lokaal ondernemerschap en optimisme hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt hard gewerkt aan duurzame oplossingen ten behoeve van energie- en klimaatvraagstukken van gebouwen. Duurzaam werken en denken is een absoluut speerpunt. Zo proberen ze alle bedrijfsprocessen te verbeteren zodat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Daarmee is het echt een opdrachtgever met oog voor de toekomst!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Wij zoeken een allround operator ter versterking van het team bij de assemblagelijnen. De werkzaamheden bestaan uit het instellen, omstellen, afstellen en uiteraard bedienen van verschillende machines. Het gaat hierbij niet om CNC-machines, maar om lichtere computergestuurde machines. In de praktijk kan het bijvoorbeeld voorkomen dat jij het metaal en kunststof wat in de productie wordt gebruikt op maat maakt. Aangezien je veelal met kunststof gaat werken is een achtergrond hierin erg handig, maar geen vereiste. Anderzijds kun je op deze afdeling namelijk ook prima uit de voeten indien je (technische) werkervaring hebt opgedaan als operator. Bij onze opdrachtgever zit veel specialistische kennis en je krijgt ook alle ruimte om je kennis verder te verbreden en verdiepen.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt ervaring als operator of machinebediende en vindt het leuk om uitgedaagd te worden;
  • je vindt het leuk om te werken met kunststof en metaal;
  • je vindt het niet erg om incidenteel over te werken.

Wat bieden wij jou?

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met plezier en uitdaging. Aan alle details en randvoorwaarden is gedacht en je bent de architect van je eigen succes. Uiteraard horen bij deze functie goede arbeidsvoorwaarden volgens het bedrijfsreglement bij onze opdrachtgever. Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met Thom via 0314-343877 of stuur een mail naar thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp