Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Allround timmerman renovatie en verduurzaming

Eibergen
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Voor een aannemingsmaatschappij in Eibergen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's voor klussen in Twente en/of de Achterhoek. Ben jij flexibel en praktisch ingesteld? En zijn 0 opleverpunten voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Allround timmerman renovatie en verduurzaming

Over onze opdrachtgever

Deze aannemer heeft een aantal vaste contracten met diverse corporaties voor de renovatie van badkamers, keukens en toiletten. Daarnaast hebben ze regelmatig projecten voor particulieren. Ze zijn op zoek naar enthousiaste collega's die zelfstandig de renovaties gaan uitvoeren. Naast tegelwerk wordt er plaatselijk stukadoorswerk uitgevoerd, timmer- en kitwerk. De doorlooptijd per woning is gemiddeld twee weken, we bieden dus een afwisselende functie in de regio Twente en/of de Achterhoek.

Wat vragen wij van jou?

  • Vakopleiding in de bouw;
  • Brede ervaring op het gebied van timmeren;
  • Zelfstandig op de bouwplaats;
  • Creatief en zelfredzaam in je werk;
  • Communicatief vaardig;
  • Representatief i.v.m. klantenwerk;
  • Woonachtig in de omgeving Achterhoek.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf met korte lijnen. Het bedrijf beheerst verschillende facetten van de bouw en daar dragen hun medewerkers elke dag een steentje aan bij. Hou je van afwisseling en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je bij dit bedrijf de vrijheid die je nodig hebt. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp