Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Allround werkplaats timmerman

Ulft
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een baan als allround timmerman in een werkplaats? Waar je stands realiseert die wereldwijd worden geplaatst? Dan past deze vacature bij jou!

Allround werkplaats timmerman

Over onze opdrachtgever

Dit bedrijf is actief in de stand- en interieurbouw en gevestigd in Ulft. Zij ontwerpen en realiseren de stands en interieurs op verschillende beurzen in zowel het binnen- als buitenland, en houden zich bezig met interieurprojecten voor onder andere kantoren, winkels, zorg, horeca en het onderwijs. Iedere week zijn er nieuwe projecten waardoor het werk afwisselend blijft. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als allround timmerman in de werkplaats voer je alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit die samenhangen met de standbouw. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Jouw voorbereidingswerkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats, de stands worden vervolgens door standbouwers op locatie opgebouwd. Jij werkt dus aan stands die wereldwijd worden geplaatst. Voor deze functie zoeken we een vakman. Je bent nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het geen probleem om te overwerken in drukke periodes (dit kan ook in de weekenden zijn). Ten slotte ben je in drukke periodes flexibel en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Woon jij in de directe omgeving van Ulft (max. 30 km)? En heb je affiniteit met de standbouw, dan is dit net wat voor jou!

Wat vragen wij van jou?

Deze vacature past bij jou, als je: 

  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken;
  • Werktekeningen en paklijsten kunt lezen;
  • Stressbestendig, oplossingsgericht, creatief en inventief bent;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B, een geldig heftruckcertificaat en een geldig VCA certificaat bent;
  • Flexibel en betrouwbaar bent.

Wat bieden wij jou?

Ben je flexibel en handig en wil je heel graag aan het werk, dan is dit bedrijf zeker bereid om in jou te investeren. Doordat de werkzaamheden van dit bedrijf zowel nationaal als internationaal plaatsvinden, ben je soms een aantal dagen weg van huis. De kosten voor het hotel, het eten en de onkosten worden dan natuurlijk door het bedrijf vergoed. Daarnaast heb je vrijdagmiddag met je collega's een borrel, waar het bedrijf trakteert op bier, wijn en fris. Doordat het bedrijf elke week nieuwe projecten heeft, hoef je je nooit te vervelen. Past deze baan perfect bij jou? Schroom dan niet om te reageren.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp