Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Ambulant vestigingsmedewerker

GOOR
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Onze opdrachtgever is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Zij zijn op zoek naar een allround medewerker voor hun shop in de regio Twente of zuidoost Nederland. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Dan zoeken wij jou!

Ambulant vestigingsmedewerker

Over onze opdrachtgever

De vestigingen van onze opdrachtgever zorgen voor een landelijke dekking in de distributie van haar producten en bieden hiermee klanten een optimale service. Zij zijn onderdeel van een grotere organisatie, een Europese leider in vlakglas welke dat produceert, verwerkt en distribueert voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de automobielsector en de solar-industrie. Zij beschikken over een wereldwijd netwerk van vestigingen en er werken ruim 50.000 medewerkers.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als winkelmedewerker heb je een breed takenpakket en een zeer afwisselende functie. Je helpt klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan de balie. Maar je houdt ook de voorraden bij, plaatst bestellingen en verwerkt de binnengekomen orders. Daarnaast horen glas snijden en het verzendklaar maken van bestellingen ook bij jouw taken. Als dat nodig is maak je o.a. gebruik van een heftruck of kraan. Je werkt op verschillende vestigingen in de regio Twente en zuidoost Gelderland, en je standplaats is afhankelijk van jouw woonplaats. Wel zo prettig! 

Wat vragen wij van jou?

Jij bent op zoek naar een baan met veel variatie zodat je hier je energie in kwijt kunt. Je zoekt een baan met zekerheid, voor de lange termijn en wil met ons meegroeien. Je werkt nauwkeurig omdat zowel de administratieve werkzaamheden als het glas snijden en verzendklaar maken van bestellingen secuur moet gebeuren. In het contact met onze klanten en leveranciers is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast ben je ook graag fysiek aan het werk. Verder beschik jij over: Minimaal MBO niveau; Flexibiliteit; Commerciële instelling; Technisch inzicht; Heftruckcertificaat of bereid deze te behalen. Tot slot heb je een B-rijbewijs en ben je woonachtig in de regio Twente of zuidoost Gelderland.

Wat bieden wij jou?

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een informele sfeer. Zij schakelen snel door de korte lijnen en een open cultuur. Met deze functie bieden zij een afwisselende baan waar je samen met je collega's met plezier klanten van dienst bent. Daarnaast bieden zij: Een goed salaris afhankelijk van de ervaring die jij hebt; Een bedrijfsauto om tussen de vestigingen te pendelen; Diverse opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld het behalen van je heftruckcertificaat; Gezellige evenementen zoals een luxe BBQ en landelijke activiteiten met teams van alle vestigingen. Wil je niet de hele dag achter je computer aan een bureau zitten? Zoek je een baan met veel afwisseling en ben je multi-inzetbaar? Dan zoeken wij jou! Bel voor meer informatie met Aniek op nummer 0573-250185 of mail naar aniek@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp