Schrijf je in

Assemblagemedewerker

Volop werk in de productie
Holten
40
€14,00 - €16,00 per uur
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kou en gladheid? Geen probleem! Jij stuurt de strooimachines er heen.

Assemblagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. 

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

's Morgens 7:15 uur stap jij door de ingang van Aebi Schmidt om fris te beginnen aan een nieuwe dag. Je legt jouw spullen in jouw persoonlijke kluisje en zorgt dat je voor 7:30 uur omgekleed en wel op de werkplek staat. Dit kan in de lijn zijn, op de deelmontage of het XP Dock. Vooraf heb jij op de weekopdrachten al gekeken wat er vandaag op de planning staat. Leuk! Vandaag start je met een Syntos aanhangstrooimachine. Als assemblagemedewerker bij Aebi Schmidt kan het zijn dat je meewerkt aan de bovenbakken van de strooier, maar het kan ook zijn dat je met jouw kennis en ervaring krachtbronnen in elkaar zet. De werkzaamheden zijn divers en lopen technisch uiteen. Jij bent in elk geval verantwoordelijk voor jouw plek en jouw werkzaamheden. Samen met jouw collega's bouw jij een volwaardige strooier op die aan het eind van de lijn functioneel is. Hoe gaaf is dat?!

Wat vragen wij van jou?

Omdat je in een team werkt waarin goed samengewerkt moet worden is het belangrijk dat jij beschikt over een flinke dosis teamspirit. Samen werken jullie aan hetzelfde doel. Je kunt tekeningen en orderbonnen lezen of pikt dit makkelijk op. Technische ervaring is op de meeste plekken geen vereiste, als jij het wil leren nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren. Je werkt nauwkeurig en presteert goed onder druk; er moeten natuurlijk wel voldoende strooiers gebouwd worden. De reguliere werktijden zijn van 7:30 uur tot 16:15 uur. In het hoogseizoen kan er van je gevraagd worden om 9 uur per dag te werken. Om op tijd op je werk te kunnen zijn is het wel handig als je een beetje in de buurt van Holten woont.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Anne of Bart via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl. We zijn elke ochtend aanwezig bij Aebi Schmidt, maak gerust een afspraak voor een rondleiding!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren.

Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen. Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp