Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Assemblagemedewerker dagdienst

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Er komt een spannende tijd aan bij onze opdrachtgever. Er is namelijk recent een verhuizing geweest naar een gloednieuw pand! Het nieuwe pand is op een paar honderd meter van de huidige locatie gebouwd. In aanloop naar deze grote stap zijn wij op zoek naar leergierige mensen die het gepassioneerde team komen versterken.

Assemblagemedewerker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Wij kennen onze opdrachtgever als een mensgerichte en betrokken werkgever. Ze hebben veel oog voor de mensen op de vloer en investeren volop in persoonlijke ontwikkeling. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met elkaar samen. Verschillende uitzendkrachten zijn binnen afzienbare tijd overgenomen op contract. Verder kennen wij ze als zeer collegiaal. Is er privé iets aan de hand? Jouw collega’s staan voor je klaar! Daarnaast zijn de werktijden erg flexibel. Er wordt gewerkt tussen 07:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s avonds. De starttijd ligt tussen 07:00 uur en 09:00 uur waarbij de eindtijd tussen 16:00 uur en 18:00 uur ligt.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werkdagen zien er zeer gevarieerd uit. Als je net begint start je met ondersteunende werkzaamheden. Denk aan het voorbereiden en op maat maken van kabels of het in elkaar zetten van tussenproducten. Hier zit echter veel groei in! Aan de hand van schema’s en eenvoudig te lezen tekeningen ga je op termijn schakelkasten en panelen bouwen. Stap voor stap werk je hier naar toe en word je takenpakket steeds verder uitgebreid. Schrik niet, het klinkt veel moeilijker dan het is. Jij wordt door de beste vakmannen in de praktijk wegwijs gemaakt in de wereld van elektrotechniek en panelenbouw zodat jij je kunt ontwikkelen tot volleerd monteur.

Wat vragen wij van jou?

Je moet het gezien de aard van de vacature leuk vinden om in de praktijk een vak te leren. Het maakt daarbij niet uit welke opleiding je hebt gedaan of in welke branche jij werkervaring hebt opgedaan. Twee rechterhanden komen natuurlijk wel van pas.

Wat bieden wij jou?

In deze functie ontvang jij een salaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de cao Metaal & Techniek. Heb jij interesse in deze functie? Reageer dan direct of neem contact op met Gijs via 0314-216155 of via gijs@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp