Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Assemblagemedewerker dagdienst

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
2400,00 - 2400,00 bruto per maand
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een salaris van €14,63 bruto per uur, werk voor langere tijd, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werkdagen van 07:30 uur tot 16:30 uur. Dat is werken bij Life & Mobility in een notendop! Spreekt jou dit aan? Lees snel verder voor meer informatie!

Assemblagemedewerker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Life & Mobility is één van onze topwerkgevers in Doetinchem. Op locatie in Doetinchem wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling en productie van (elektrische) hulpmiddelen om mensen met een functionele beperking het maximale uit het leven te laten halen. De collega's die via ons bij Life & Mobility aan het werk zijn omschrijven de organisatie als een werkplek waar leren centraal staat, waar collega's elkaar verder helpen en waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Life & Mobility vindt het belangrijk dat er gewerkt wordt in een prettige werkomgeving waar open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Ter versterking van het team zijn wij per direct op zoek naar een assemblagemedewerker.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als assemblagemedewerker kom je terecht op één van de verschillende productieafdelingen binnen het bedrijf. Op de volgende afdelingen hebben wij vacatures beschikbaar, welke afdeling past bij jou?

Manuele rolstoelen

Op de afdeling manuele rolstoelen word je verantwoordelijk voor het monteren van verschillende modellen. Een manuele rolstoel is een rolstoel die je met je eigen lichaamskracht moet voortbewegen. De werkzaamheden verricht je met behulp van zowel hand- als elektrisch gereedschap aan de hand van een werkinstructie.

Elektrische rolstoelen

De afdeling elektrische rolstoelen staat binnen Life & Mobility bekend als de afdeling Elro's. Hier monteer je verschillende soorten stoelen waarbij je verschillende elektrische componenten monteert. Je maakt net als op de afdeling manuele rolstoelen gebruik van hand- en elektrisch gereedschap waarbij de werkzaamheden worden verricht aan de hand van een uitgeschreven werkinstructie.

Scootmobielen

Op deze afdeling monteer je verschillende scootmobielen vanuit veel verschillende onderdelen. Aan de hand van een digitale werkinstructie bouw je de juiste configuratie op met behulp van divers klein gereedschap. De verschillende modellen lopen sterk uiteen in complexiteit, waarbij het kan voorkomen dat je meerdere uren bezig bent met één werkstuk.

Voormontage

Op de afdeling Voormontage ga je halffabricaten monteren ten behoeve van alle andere afdelingen. Bij gebleken geschiktheid kun je ook ingezet worden ter ondersteuning van de eindmontage. De voormontage is door de diversiteit in werkzaamheden een handige plek om het vak te leren, het assortiment te leren kennen en jezelf technisch te ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?

  • je zoekt een baan waarin jouw twee rechterhanden goed van pas komen;
  • je hebt ervaring in de productie, techniek of bent handig aangelegd;
  • je hebt een gedisciplineerde basiswerkhouding, denk hierbij aan op tijd komen en het nakomen van afspraken.

Wat bieden wij jou?

  • een fulltime baan voor langere tijd (32 uur in overleg);
  • een bruto uurloon van €14,63, ongeacht leeftijd;
  • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis, met een maximum van €6,90 per dag;
  • pensioenopbouw na 8 weken, 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • een vast aanspreekpunt bij Seesing Flex waar je terecht kunt met al jouw vragen.

Vragen of interesse? Via 0314-216155 kun je contact opnemen met Gijs.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp