Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Assemblagemedewerker Schakelkasten

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
2200,00 - 2500,00 bruto per maand
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Lijkt het je leuk om te werken in een splinternieuw pand in Doetinchem en een mooie nieuwe carrière te beginnen? Zoek dan niet verder, je gaat namelijk bij onze opdrachtgever aan de slag op hun nieuwe locatie binnen de industriële automatisering. Hier ga je schakelkasten en panelen leren bouwen op basis van schema's en tekeningen. Geen zorgen als je nog geen ervaring hebt, want je zult goed begeleid worden in het leren van dit proces!

Assemblagemedewerker Schakelkasten

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever staat bekend als een werkgever die veel belang hecht aan het welzijn van zijn medewerkers en betrokkenheid hoog in het vaandel draagt. Ze tonen oprechte interesse in de mensen op de werkvloer en investeren aanzienlijk in persoonlijke groei. We hebben al vele jaren een zeer positieve en tevreden samenwerking. Bovendien hebben verschillende uitzendkrachten de mogelijkheid gekregen om binnen een redelijke termijn een vast contract te krijgen. Dit getuigt van het collegiale karakter van onze opdrachtgever. Mocht er iets privé aan de hand zijn, dan kun je rekenen op de steun van je collega's. Daarnaast bieden ze een grote mate van flexibiliteit wat betreft werktijden. De werkdag begint tussen 07:00 uur en 09:00 uur en eindigt tussen 16:00 uur en 18:00 uur.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

De werkdagen zien er als volgt uit. Je begint natuurlijk met de ondersteunende werkzaamheden. Denk hierbij aan de voorbereiding van het op maat maken van de kabels en het assembleren van de tussenproducten. Schema's geven aan hoe de schakelkasten en panelen gebouwd gaan worden. Dit doe je stap voor stap, en hierin ga je jezelf natuurlijk ontwikkelen. Je krijgt begeleiding van de beste vakmannen in de wereld van elektrotechniek, zodat jij je kunt ontwikkelen tot een volleerd monteur!

Wat vragen wij van jou?

 • Twee rechterhanden en affiniteit met techniek;
 • De wil om technische kennis op te doen;
 • Nauwkeurigheid en oog voor detail;
 • Veiligheidsbewustzijn en naleving van veiligheidsvoorschriften;
 • Goede teamwerk- en communicatievaardigheden.


Wat bieden wij jou?

 • Een bruto salaris tussen de €2.200 - €2.500 (o.b.v. 40 uur per week cao Metaal & Techniek);
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin we samen met jou kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten en hoe we jouw talenten verder kunnen ontwikkelen;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een prettige werkomgeving, waarin veel waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer en een hecht team;
 • Regelmatig gezellige personeelsactiviteiten, zoals borrels en uitjes.

Heb jij interesse in deze functie? Reageer dan direct of neem contact op met Gijs via 0314-216155 of via gijs@seesingflex.nl. Hopelijk tot snel!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp