Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Begeleider gehandicaptenzorg

Lichtenvoorde
24
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Elke keer weer die stralende lach, daar werk je voor.

Begeleider gehandicaptenzorg

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij start jouw ochtenddienst met een telefonische overdracht van de nachtdienst. Er zijn geen bijzonderheden, dus start je met het wekken van 5 cliënten. Tot slot kom je bij Wim. Hij is zeer slechtziend en heeft hulp nodig bij het douchen en aankleden. Zodra je dit afgerond hebt, kom je Anke tegen op de gang. Zij is haar blauwe vest kwijt en staat stampend op de gang om hulp te roepen. Eerst vraag je of zij een idee heeft waar het vest kan zijn. Gisteren had ze hem nog aan, vertelt Anke in tranen. Jij stelt haar gerust en vraagt of deze in de was kan liggen. Dat weet Anke niet, ze is gisteravond vroeg in slaap gevallen na het sporten. Je begeleidt haar naar de wasruimte en zorgt dat ze zelf het vest terugvind in de wasmand. Waarschijnlijk heeft de avonddienst deze voor haar opgeruimd. Anke is gerust gesteld en pakt haar ritme weer op. Jij doet dit ook en nadat jouw cliënten allemaal naar de dagbesteding zijn vertrokken rapporteer jij hoe de ochtend verlopen is.

Wat vragen wij van jou?

De zorg vraagt een heleboel verantwoordelijkheid. Daarom vragen wij alleen een diploma MMZ, MZ, SPW, SPH of een soortgelijke opleiding. Wij geloven in het goede van de mens, maar toch willen onze opdrachtgevers hier graag bewijs van. Daarom ontvangen wij ook graag een verklaring omtrent gedrag van je.

Wat bieden wij jou?

Een baan die voldoening geeft en waar jij de baas bent over de diensten. Want een blije begeleider zorgt voor blije cliënten en collega's. De inschaling voor deze functie is afhankelijk van de functie-inschaling bij de opdrachtgever, maar zal tussen schaal FWG 30 en FWG schaal 45 zijn, dit is tussen de € 1765 en € 3189 bruto per maand op basis van fulltime werkweek. Daar komt de onregelmatigheidstoeslag nog bij.

Jij krijgt de luxe om zelf te beslissen welke diensten je op welke afdeling werkt, zodat je voldoende tijd hebt voor je gezin, vrienden, tuinieren, sporten, het huishouden of wat je maar graag in je vrije tijd doet! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ires via zorg@seesingflex.nl of 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp