Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Begeleider Zorgboerderij

Lichtenvoorde
20
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Spreekt een combinatie van begeleiding en agrarische werkzaamheden jou aan? Ben jij communicatief vaardig en een echte teamplayer? Dan is dit de vacature voor jou!

Begeleider Zorgboerderij

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als begeleider op de zorgboerderij begeleid jij dagelijks (van maandag t/m vrijdag) een groep van 25 cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking bij allerlei werkzaamheden op en rondom de boerderij. Dat doe je samen met verschillende collega begeleiders en de beheerders. Hierin worden jullie tevens ondersteund door een groep vrijwilligers en stagiaires.

Als team runnen jullie met elkaar de zorgboerderij waar iedere dag van alles te doen is. Er worden groentes verbouwd in de eigen groentetuin, er worden koeien en kippen verzorgd en gemolken, er worden zuivelproducten gemaakt zoals kaas en vla. Deze producten worden veelal verkocht in de eigen boerderijwinkel. Daarnaast wordt er hout gekloofd en bezorgd, en er is een eigen kantine.

Er wordt gewerkt in verschillende diensten van 7.00-16.00 uur, 8.30-16.30 uur en 9.30-18.30 uur. Eens in de 6 weken werk je een weekend. Er zijn dan geen cliënten maar je verzorgt dan de dieren, dit doe je 2 uur in de ochtend en 2 uur in de avond.

Het is een vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze vacature ben je in het bezit van een diploma MMZ. Verder ben je bekend met het reilen en zeilen op de boerderij, ben je niet bang voor vieze handen en weet je van aanpakken. Een melkdiploma zou fijn zijn maar wanneer je dat niet hebt, gaan ze jou dit leren!

Je weet de cliënten door jouw enthousiasme te motiveren en te stimuleren en waar nodig te begeleiden bij hun werkzaamheden zodat zij aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een functie voor langere tijd waarbij je start op uitzendbasis en vervolgens in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Je komt te werken onder de cao Dierhouderij. Neem voor meer informatie contact op met Femke via 0544-221500 of stuur jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp