Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Betonreparateur

Ulft
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij die betonreparateur of bouwvakker met aantoonbare werkervaring in de bouw, die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een baan met afwisselende werkzaamheden op verschillende projectlocaties dan past deze functie bij jou!

Betonreparateur

Over onze opdrachtgever

Het betreft een functie bij een gespecialiseerd familiebedrijf gericht op de bouw in de Achterhoek. Dit bedrijf realiseert uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw en maakt hierbij gebruik van gespecialiseerde technieken en materialen. De kwaliteiten van het bedrijf liggen bij afdichtingen, betonrenovaties en vloersystemen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor een gespecialiseerd bedrijf in de bouw zoeken wij iemand die energie krijgt van het renoveren en beschermen van alle soorten betonconstructies, zoals balkons, galerijen, bruggen, bedrijfsvloeren. De werkzaamheden bevinden zich in een gebied van 80 km rondom Ulft. De activiteiten van stukadoors, vloerleggers en metselaars hebben veel overeenkomsten met de activiteiten van dit bedrijf. Heb je al ervaring in één of meer van deze functies? Dan heb je een goede basis om deel te maken van ons team. Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde mensen die opzoek zijn naar uitdaging en het vak van betonreparateur willen leren. 

Wat vragen wij van jou?

Deze baan past bij jou als je:

  • Betonreparateur of bouwvakker bent met aantoonbare werkervaring in de bouw;
  • Een vakgerichte opleiding hebt gevolgd;
  • Zelfstandig kunt werken;
  • Motivatie hebt om betonreparateur te worden.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie voor de bouw. Het betreft een boeiende baan met zelfstandigheid en veel afwisseling binnen een enthousiast en daadkrachtig team. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp