Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Wel oversteken

Bij twijfel, wél oversteken!

Duurt jouw werkdag voor je gevoel ook steeds langer? Raak je bijvoorbeeld uitgekeken op de inhoud van je functie en wil je wel weer eens uitgedaagd worden en helemaal iets nieuws leren? Of heb je groeiambities en zijn die ontwikkelmogelijkheden er bij jouw huidige werkgever niet? Twijfel dan niet, want dit is namelijk hét moment om een overstap te maken! En Seesing Flex helpt jou daar graag bij!

Er zijn nog steeds meer banen dan kandidaten, waardoor functies die voorheen onmogelijk leken, nu wel binnen handbereik liggen. Welke opties er zijn, dat weten onze intercedenten als geen ander. Ze kennen zowel de online zichtbare vacatures, als de banenkansen die nog niet openbaar bekend zijn in de Achterhoek. Neem dus vooral contact op met één van de Seesing Flex vestigingen bij jou in de buurt, in Aalten, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, of Wehl en ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. We leren jou dan beter kennen, waardoor we vooral die vacatures bespreken die ook daadwerkelijk bij jou passen. Spreekt een vacature jou aan, dan stellen wij jou daarop voor. De ervaring leert dat je via ons minimaal twee keer zoveel kans hebt om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek dan wanneer je zelf solliciteert. Gebruik ons dus ook vooral als die gratis kruiwagen! En heb je een aanvullende cursus nodig om beter aan de functie-eisen te voldoen? Ook dat kunnen wij voor jou regelen.

Gun je zelf dus meer werkgeluk en zet die eerste stap. Vervolgens zorgen wij voor een warm onthaal, de nodige aandacht en juiste begeleiding naar jouw nieuwe baan, zodat je veilig en vol vertrouwen kunt oversteken naar een plek met meer werkplezier!