Schrijf je in

Bijscholing Helpende

Winterswijk
Bespreekbaar
€12,52 - €16,33
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zorg: Dat ieder uur van je leven mooi is!

Bijscholing Helpende

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij hebt een andere baan maar de zorgkriebel verdwijnt nooit. Ook jij hebt jouw hart verloren aan de zorg. Dat is de reden dat jij jouw helpende diploma jaren geleden hebt behaald! Het liefste ondersteun jij mensen bij hun dagelijkse zorg en begeleidt jij hen waar nodig. Een praatje maken, individuele aandacht, maaltijden verzorgen, daar ben jij goed in. Op deze manier bezorg jij bewoners een zinvolle dag. Helaas heb jij jaren geleden besloten om te stoppen in de zorg. Maar zoals we al zeiden, de zorgkriebel verdwijnt nooit.
Daarom biedt Seesing Flex jou de kans om weer bevoegd en bekwaam te worden, zodat jij weer in jouw geliefde zorg aan de slag kunt.
In samenwerking met het Graafschap College zorgen wij ervoor dat jouw kennis binnen 4 dagdelen weer up-to-date is. Daarna ga jij deze kennis in de praktijk brengen en loop je in totaal 40 uur onbetaald stage bij één van onze opdrachtgevers. Op deze manier ben jij binnen een aantal weken een helpende die er weer zorgt dat ieder uur van de bewoners weer iets mooier wordt.

Wat vragen wij van jou?

De zorg vraagt al een heleboel verantwoordelijkheid. Daarom vragen wij alleen een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Ook al is dit jaren geleden, voor ons is dat geen probleem. Wij maken jou graag weer bevoegd en bekwaam. Wij geloven in het goede van de mens, maar toch willen onze zorginstellingen hier graag een bewijs van. Daarom ontvangen wij ook graag een verklaring omtrent gedrag (VOG) van jou.
Na het afronden van de scholing ben jij verzekerd van minimaal 1 jaar werk in de zorg, bij Seesing Flex.

Wat bieden wij jou?

Een baan die voldoening geeft en waar jij baas bent over de diensten. Want een blije helpende zorgt voor blije cliënten en collega’s! 
Hiervoor krijg jij vanuit ons een beloning, deze is tussen de €12,52 - €16,33 bruto per uur en daar komen nog de onregelmatigheidstoeslagen bij.
Jij krijgt de luxe om zelf te beslissen welke diensten je op welke afdeling werkt, zodat je voldoende tijd hebt voor je gezin, vrienden, tuinieren, sporten, het huishouden of wat je maar graag doet in je vrije tijd!
Ook nemen wij een deel van de kosten van de scholing voor onze rekening!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Renske via zorg@seesingflex.nl of 0573-250185.

Wij gaan er van uit dat we je al overtuigd hebben om via Seesing Flex aan het werk te gaan! Maar wil je meer weten over hoe onze zorgmedewerkers het vinden? Bekijk het filmpje van Bionda!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp