Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Boer met een zorghart (bbl-constructie)

Lichtenvoorde
20
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij een agrarische achtergrond of ben je werkzaam op de boerderij? Wil je dit graag combineren met een baan in de zorg? Lees dan snel verder!

Boer met een zorghart (bbl-constructie)

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als begeleider op de zorgboerderij begeleid jij dagelijks (van maandag t/m vrijdag) een groep van 25 cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking bij allerlei werkzaamheden op en rondom de boerderij. Dat doe je samen met 3 collega begeleiders en de beheerders. Hierin worden jullie tevens ondersteund door een groep vrijwilligers en stagiaires.

Als team runnen jullie met elkaar de zorgboerderij waar iedere dag van alles te doen is. Er worden groentes verbouwd in de eigen groentetuin, er worden koeien en kippen verzorgd en gemolken, er worden zuivelproducten gemaakt zoals kaas en vla. Deze producten worden veelal verkocht in de eigen boerderijwinkel. Daarnaast wordt er hout gekloofd en bezorgd, en er is een eigen kantine. Een dag per week laat jij je spierballen rollen en zorg jij dat de bomen alvast klein worden gezaagd voor de cliënten. 

Door jouw enthousiasme weet jij de cliënten te motiveren en stimuleren en waar nodig te begeleiden bij hun werkzaamheden zodat zij aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan. 

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar een begeleider voor 20 uur per week. Er wordt gewerkt in verschillende diensten van 7.00-16.00 uur, 8.30-16.30 uur en 9.30-18.30 uur. Eens in de 6 weken werk je ook in het weekend. Er zijn dan geen cliënten maar je verzorgt dan de dieren, dit doe je 2 uur in de ochtend en 2 uur in de avond.

Jij bent nog niet in het bezit van een diploma Maatschappelijke Zorg, maar wel gemotiveerd om deze te behalen. Parallel aan jouw werkzaamheden op de zorgboerderij ga je één dag per week naar school om de theorie en praktijk te kunnen combineren. Ervaring op een boerderij of agrarische komaf is erg belangrijk. Het gaat erom dat je bekend bent met het reilen en zeilen op de boerderij, niet bang bent voor vieze handen en weet van aanpakken. Het werk kan als fysiek zwaar worden ervaren en je moet stevig in je schoenen staan. Een melkdiploma is een pré.

Wat bieden wij jou?

Het is een vacature met uitzicht op een vast dienstverband. Verder kom je te werken onder de Cao Dierhouderij. 

Heb jij interesse in het behalen van jouw diploma Maatschappelijke Zorg in combinatie met het opdoen van relevante werkervaring? Neem dan contact op met Femke via 0544-221500 of femke@seesingflex.nl om de mogelijkheden voor jou te bespreken!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp