Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Bouwcoördinator showroom

Aalten
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Spreekt een combinatie van uitvoerder, werkvoorbereider en timmerman jou aan? Heb jij daarnaast leidinggevende ervaring? Dan is dit de functie van jou!

Bouwcoördinator showroom

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Ze zijn marktleider in Europa en tonen ieder seizoen weer vernieuwde collecties in hun gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hun assortiment telt ruim 20.000 artikelen en ze leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

De prachtige showrooms en beurspresentaties worden opgebouwd door het decoratieteam waar, naast het modisch team, ook het technisch team onderdeel van is. Het technisch team is o.a. verantwoordelijk voor het inrichten van de verlichtingsshowroom, het monteren van fonteinen, het maken van verlichtingspanelen en elektrische aansluitingen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor timmerwerkzaamheden waaronder het plaatsen van wanden, decorbouw en het maken van presentatiemeubelen. Samen met de teamleider van het modische team, zorg je dat alles effectief en efficiënt verloopt. Je spreekt het team dagelijks toe, organiseert en leidt werkoverleggen, voert voortgangsgesprekken maar je bent daarnaast ook bezig met het doorvoeren van verbeteringen in he werkproces. Het grootste deel van de tijd ben jij te vinden op de werkvloer en werk je waar nodig mee met jouw team.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een kandidaat met:

  • Goede leiderschapsvaardigheden;
  • Je bent daarnaast communicatief vaardig en hebt aandacht voor je team;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en ben bereid om in drukke periodes extra te werken;
  • Tijdens het beursseizoen reis je een aantal keren naar het buitenland voor een beurs op-en/of afbouw;
  • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider of teamleider in een technische of bouw omgeving.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een passend en marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Femke via 0544-221500 of stuur jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp