Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Buitendienst Monteur

Volop werk in de productie
Neede
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij jouw technische skills ontwikkelen en ga jij graag op pad? Of werk jij altijd binnen en wil je nu graag naar buiten? Lees dan gauw verder!

Buitendienst Monteur

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als buitendienst monteur ga jij voor onze opdrachtgever die wanden produceert de weg op naar de klant. Bij deze klanten ga jij als monteur met de bedrijfswagen samen met een collega heel Nederland door om scheidingswanden te plaatsen. Hiervoor is het handig dat jij weet hoe je met gereedschap om moet gaan en eventueel wat ervaring hebt met het maken van constructies. Naast opbouw van nieuwe wanden kan het ook zijn dat jij garantie- en servicewerk afhandelt bij diverse projecten.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het voornamelijk belangrijk dat jij over een flinke dosis enthousiasme beschikt. Daarnaast ben jij representatief; je staat iedere dag in contact met de klant. Ben jij technisch ingesteld en weet jij hoe je met gereedschap om moet gaan? Dat is helemaal mooi meegenomen! Verder ben jij fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Jouw salaris wordt gebaseerd op de cao Afbouw. Hierbij hoort een uitstekend salaris en opbouw van ADV dagen! Je komt te werken bij een mooi en innovatief bedrijf met leuke en hardwerkende collega's!


Wil jij meer informatie of wil jij een kennismaking inplannen? Neem dan contact op met Aniek via aniek@seesingflex.nl of 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp