Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Business & ICT traineeship

Volop vacatures op commercieel gebied
Aalten
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij analytisch, communicatief vaardig en kun je procesmatig werken? Wil jij jouw kritische denkvermogen inzetten bij een internationale en groeiende organisatie? Dan is jet Traineeship Business & ICT van Kaemingk misschien wel iets voor jou!

Business & ICT traineeship

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Pasen, valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Ze zijn marktleider in Europa en tonen ieder seizoen weer vernieuwde collecties in hun gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hun assortiment telt ruim 20.000 artikelen en ze leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Aangeboden traineeship Business & ICT bij Kaemingk! Ben jij goed in het doorvoeren van verbeteringen in de supply chain keten met de daarbij behorende ICT-projecten en processen.

Vindt jij het leuk om processen te ontrafelen, te verbeteren en ben je goed in het ondersteunen van het bedrijf bij de implementatie en uitvoering van nieuwe werkwijzen? Dan is dit een mooie kans voor jou! Je werkt het eerste jaar vanuit de ICT, logistiek of inkoop, zodat je de afdelingen goed leert kennen. Je wordt begeleid door verschillende senior managers van ICT, logistiek en inkoop (supply). Samen met een team van collega trainees en de collega’s vanuit ons Commercieel Talentprogramma probeer jij tot een perfect resultaat te komen.

Het Business & ICT Traineeship biedt jou een goede basis voor de toekomst. Het is veelzijdig en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling én die van het bedrijf. Aan het einde van het jaar krijg je een contract voor onbepaalde tijd en gaan wij samen kijken in welke functie jij jouw loopbaan bij Kaemingk gaat voortzetten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent analytisch en doelgericht;
 • Je kunt procesmatig werken;
 • Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond, bijvoorbeeld: bedrijfskunde, supply chain management, (bedrijfs-)economie of logistiek management;
 • Je vind het niet erg om in een internationale omgeving te werken;
 • 0-2 jaar werkervaring in procesverbetering in bijvoorbeeld stage, bijbaan of bestuur is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een bonusregeling;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenopbouw;
 • 25 vakantiedagen plus de optie om extra dagen bij te kopen;
 • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding.

Reageren op de functie van Business & ICT traineeship?

Bel Femke op 0544-221500 of mail naar Femke@seesingflex.nl. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp