Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Cateringmedewerker (flexibele uren)

Overheid Achterhoek
Doetinchem
0
2213,00 - 2805,00 bruto per maand
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij een horecabaan in de kantine van het Graafschap College waarvoor jij per week jouw beschikbare dagen en tijden aan ons door kunt geven? Vind jij het daarnaast leuk om consumptiegoederen te bereiden? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Cateringmedewerker (flexibele uren)

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als cateringmedewerker bij het Graafschap College in Doetinchem ben je o.a. bezig met het bereiden van consumptiegoederen voor de verkoop in de kantine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het smeren van broodjes. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst, het opruimen en het opslaan van goederen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het klaarmaken en klaarzetten van bijvoorbeeld vergaderlunches en kan het voorkomen dat je wellicht een keer wordt ingezet bij evenementen in de avonden.

Een baan als cateringmedewerker is ook zeker geschikt als jij een tussenjaar hebt, naar school gaat en bijvoorbeeld één dag (of meerder dagen) in de week niet naar school hoeft. Ook is deze baan goed te combineren met schoolgaande kinderen!

Wat vragen wij van jou?

Wij komen graag met jou in contact als jij jezelf kunt vinden in het volgende profiel:

  • jij hebt kennis van hygiënevoorschriften of bent bereid dit te leren;
  • jij bent per direct beschikbaar voor 0 tot 20 uur per week (je kunt zelf aangeven welke dagen jij beschikbaar bent);
  • jij bent tijdens evenementen (bijvoorbeeld tijdens een diplomering of open dag) bereid om af en toe in de avond te werken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in de avonden te werken, ook dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou:

  • een leuke en afwisselende baan bij het Graafschap College voor 0 - 20 uur in de week;
  • een uitzendovereenkomst via Seesing Flex;
  • een passend salaris conform cao beroepsonderwijs en volwasseneducatie mbo, schaal 3 (minimaal €2243 tot maximaal €2805 bruto per maand);
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over jouw verdiende salaris;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie bij het Graafschap College? Solliciteer direct! Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op via marleen@seesingflex.nl of 0544-221500. Marleen vertelt jou graag meer over deze vacature!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp