Schrijf je in

Commercieel medewerker binnendienst UK

commercieel
Aalten
40
Marktconform
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Staat klanttevredenheid voor jou op nummer 1? En heb jij ervaring in een soortgelijke functie? Dan heeft Kaemingk voor jou een plekje in hun team! 

Commercieel medewerker binnendienst UK

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerstmis, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen zij ieder seizoen vernieuwende collecties in de compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het Assortiment van Kaemingk telt ruim 19.000 artiekelen die zij leveren aan meer dan 73 landen over de hele wereld. 

Bij Kaemingk krijg je volop de kans om jouw talent in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als commercieel medewerker binnendienst UK ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van klanten in de UK. Dit houdt in dat je een aantal grote accounts onder je hoede hebt en je weet deze met jouw administratieve vaardigheden en commerciële drive succesvol te bedienen. Hierbij kun je denken aan het werken aan: een 'productbrief' samen met de klant en accountmanager, het uitwerken van trajecten rondom de FOB-orders, eigen product of label ontwikkeling. Vanzelfsprekend is hier een goed niveau Engels belangrijk en Kaemingk is zeker bereid jou hierin bij te scholen waar nodig. 

Het is nooit saai op de afdeling Verkoop. Jij vindt het heerlijk om in een dynamische en hectische omgeving werkzaam te zijn. Jij neemt een proactieve houding aan als het gaat om het initiëren van verbetering en reageert op kansen en bedreigingen. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis als de klant meer dan tevreden is en al jouw accounts volledig onder controle zijn. 

Wat vragen wij van jou?

Wij komen voor deze vacature graag in contact met kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:

- Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
- Je bent administratief en commercieel sterk; 
- Je hebt enkele jaren ervaring in een commerciële en administratieve functie, bij voorkeur in een internationale omgeving; 
- Zeer goede kennis van de Engelse taal 

Wat bieden wij jou?

Een mooie functie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar). Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl of neem telefonisch contact op via 0544-221500. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp