Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Commercieel Talentprogramma (traineeship)

commercieel
Aalten
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kaemingk biedt een fantastisch commercieel talentprogramma (traineeship) aan! Ben je commercieel, ambitieus en (bijna) afgestudeerd op hbo of wo niveau? Dan is het commercieel talentprogramma van Kaemingk misschien wel iets voor jou. Eén jaar, twee afdelingen, één doel: jezelf razendsnel ontwikkelen tot Young Professional!

Commercieel Talentprogramma (traineeship)

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld: Pasen, Kerst, Valentijn en in het voorjaar een uitgebreide outdoor collectie. Ze zijn marktleider in Europa en tonen ieder seizoen weer vernieuwde collecties in hun gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hun assortiment telt ruim 20.000 artikelen en ze leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In het Commerciële Talentprogramma wordt je voorbereid op een brede en afwisselende carrière in een commerciële functie. Kaemingk laat je kennismaken met verschillende afdelingen, zodat zij jou leren kennen en inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en interesses. Buiten je werkzaamheden in jouw team met ervaren collega's, ben je ook samen met jouw collega trainees bezig met overkoepelende projecten en volg je interessante trainingen en workshops.

In het één jaar durende programma loop je twee keer een half jaar mee op de afdelingen inkoop, verkoop en/of marketing. Omdat je direct je eigen verantwoordelijkheden krijgt, leer je de afdelingen en functies gelijk goed kennen.

Het uitdagende en veelzijdige programma is gericht op jouw persoonlijke groei en is een uitstekende basis voor jouw verdere carrière.

Aan het einde van het traject wordt er in goed overleg tussen jouw en Kaemingk besloten op welke afdeling jij met jouw kwaliteiten het beste tot jouw recht komt. 'Oud'-talenten van Kaemingk zijn o.a. doorgegroeid naar: (Junior) Inkoper, (Junior) Accountmanager en Commercieel Binnendienst Medewerker. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent ambitieus;
  • Je bent commercieel sterk;
  • Je hebt vermogen tot zelfreflectie;
  • Je hebt (bijna) een HBO of WO opleiding afgerond;
  • Commerciële en internationale ervaring in bijvoorbeeld stage, bijbaan of bestuur;
  • Je bent goed in talen en beheerst bij voorkeur twee buitenlandse talen.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend en marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een bonusregeling;
  • Uitzicht op een vast contract. Met reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en 25 vakantiedagen plus de optie om extra dagen bij te kopen;
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteren wij de opleiding.

Heb je interesse in het traineeship of wil je graag meer weten? Neem dan contact met Femke via 0544-221500 of Femke@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp