Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Commercieel technisch medewerker hulpstoffen voor beton

Ulft
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij opzoek naar een baan waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop en product begeleiding van hulpstoffen? Bij een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie voor de bouw? Dan past deze baan bij jou!

Commercieel technisch medewerker hulpstoffen voor beton

Over onze opdrachtgever

Het betreft een functie bij een gespecialiseerd familiebedrijf gericht op de bouw in de Achterhoek. Dit bedrijf realiseert uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw en maakt hierbij gebruik van gespecialiseerde technieken en materialen. De kwaliteiten van het bedrijf liggen bij afdichtingen, betonrenovaties en vloersystemen. Ook werken de medewerkers binnen dit bedrijf met plezier samen met hun klanten en hebben ze aandacht voor de uitdagingen waar hun klanten voor staan.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Na de inwerkperiode ben jij verantwoordelijk voor de verkoop en product begeleiding van hulpstoffen. Jouw verkoopgebied bestaat uit het gebied in Nederland ten zuiden van de A12. Voornamelijk zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: de actieve verkoop van hulpstoffen en advisering van bestaande relaties, het pionieren met als doel om nieuwe klanten te verwerven, het vertalen van (technische) vraagstukken in advies op maat en de introductiebegeleiding van hulpstoffen bij nieuwe klanten.

Wat vragen wij van jou?

Deze functie past bij jou als:

  • Je betontechnologische kennis verkregen hebt door scholing en/of ervaring;
  • Je in het bezit bent van een een diploma Betontechnoloog BV of bereid bent om dit diploma te behalen;
  • Je het vermogen hebt om technische vraagstukken om te zetten in praktische, commerciële oplossingen;
  • Je enthousiast en gedreven bent om projecten op zorgvuldige wijze tot een succesvol einde te brengen;
  • Je goede contactuele vaardigheden hebt. En je in staat bent met alle deelnemers aan het betonproductieproces te communiceren;
  • Je de Nederlandse en Duitse taal goed beheerst in woord en geschrift;
  • Je woonachtig bent in het rayon.

Wat bieden wij jou?

Dit bedrijf biedt een passend salaris en een fulltime, boeiende en zelfstandige baan. Daarnaast bieden ze uitgebreide begeleiding en ondersteuning. Ook biedt dit bedrijf jou goede primaire en secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp