Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Consulent perspectief

Flexwerk Achterhoek
Groenlo
28
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Consulent perspectief

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Binnen Fijnder ga je werken in team Perspectief. Dit team is onderdeel van de afdeling Re-integratie en heeft de focus op ontwikkeling. We werken samen aan werknemersvaardigheden (gedrag) of vakvaardigheden (iets kunnen). De werkplaats biedt daarnaast ook de route ‘Oriënteren’, speciaal voor cliënten die niet weten waar hun talenten en interesses precies liggen. Door verschillende werkzaamheden in de werkplaats uit te voeren, krijgen zij een beeld van wat zij interessant vinden en wat hun talenten zijn. Dit traject wordt met de cliënt vastgelegd in de ontwikkelkaart, inclusief haalbare doelen en termijnen. Door de terugloop van SW-medewerkers richten we ons steeds meer op de ontwikkeling van cliënten. 

 

Wat ga je doen? 

Je activeert, begeleidt en coacht cliënten vanaf het moment van instroom, met als doel dat ze zo snel mogelijk aan het werk zijn. Indien werk nog niet haalbaar is dan ga je met de client onderzoeken wat nodig is. Dit kan zowel individueel als groepsgewijs. Als consulent perspectief bespreek je met de client welk ontwikkeldoelen er geformuleerd wordt met als hoogste doel doorstroom naar team werk. Je maakt telkens een afweging van de in te zetten middelen en stuurt nadrukkelijk op het te bereiken resultaat. Daarnaast verricht je relevante administratieve handelingen en verslaglegging. 


Wat vragen wij van jou?

Je hebt affiniteit met cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je bent een verbinder die geniet als je samen met je collega’s successen bereikt. Je bent resultaatgericht en denkt tegelijkertijd mee hoe we onze dienstverlening steeds weer kunnen verbeteren en aanpassen aan de actuele situatie. 


Daarnaast heb je een afgeronde Hbo-opleiding richting Social Work of Sociaal Juridisch. Als je enkele jaren werkervaring hebt, is dat een mooie bijkomstigheid. Sta je aan het begin van je loopbaan en heb je de overtuiging dat deze uitdaging op je lijf is geschreven, dan komen wij ook graag met jou in contact.

Wat bieden wij jou?


  • Een leuke tijdelijke baan bij een overheidsorganisatie!
  • Je wordt beloond met een salaris conform cao gemeenten, schaal 9 (€ 2.865,- tot € 4.208,- bruto o.b.v. 36 uur);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
  • Je ontvangt 6,75% eindejaarsuitkering en 1,5% levensloopbijdrage over je verdiende salaris;
  • Het betreft een tijdelijke baan tot 1 april 2023.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp