Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Dennis Zonnebeld

''Mijn naam is Dennis Zonnebeld. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de Zorg. Door een plotselinge hernia in december 2019 en de blijkbaar onderliggende blijvende slijtage in de onderrug heb ik in juli 2021 de keuze gemaakt om werk te zoeken in een andere branche. Dit omdat de zorg voor mij fysiek  moeilijker wordt om vol te houden. Ik weet dat ik de zorg misschien nog maanden of jaren vol kan houden maar niet tot mijn pensioen. Ik heb nu een mooie leeftijd om nog een nieuwe carrière elders op te bouwen.

Mijn zoektocht is begonnen met het bespreekbaar maken van mijn ‘probleem’ en ben samen met mijn werkgever gaan kijken naar de mogelijkheden. Wat wil ik nu als werk gaan doen? Waar liggen mijn kwaliteiten en waar liggen de kansen? Tevens ben ik op de koffie gegaan bij verschillende uitzendbureaus. Wat ik zocht wat is een leuke gezellige werkplek. Liefst administratieve werkzaamheden maar wel met klantcontact en uitdaging in de zin van adhoc situaties op te moeten lossen. Ik heb jarenlang veel moeten werken met communicatie en veel adhoc moeten handelen en wil dit graag toepassen in mijn nieuwe werkveld.

Via mijn werkgever kwamen we niet echt tot een andere functie maar ze hebben mij wel enorm goed begeleid en geholpen waar ze konden. Veel uitzendbureaus vonden mij op voorhand niet passen in het functieprofiel van hun vacatures. Ik werd vooral vaak afgewezen op het ontbreken van relevante achtergrondkennis en ervaring in de desbetreffende branches.

 

Dennis bij JCL

Maar… op 7 september 2021 ben ik op de koffie geweest bij Pascalle Ressing van Seesing Flex. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en ging het gesprek vooral over wie ik ben, waar mijn kernkwaliteiten liggen en wat ik een organisatie te bieden heb. Ik had direct het gevoel dat er heel erg gekeken werd naar mogelijkheden. Door het prettige gesprek ging ik met een positief gevoel naar huis. Een week later al kreeg ik bericht dat ik een halve dag mee mocht kijken bij hun opdrachtgever JCL Logistics in ’s-Heerenberg om te kijken of dat wat voor mij zou zijn.

Ik heb hier met veel plezier een dagdeel meegedraaid en een hele positieve indruk gekregen. Diezelfde dag heb ik nog te horen gekregen dat dit wederzijds is. De volgende dag in gesprek geweest met Pascalle van Seesing Flex om ook de financiële kant te regelen en opeens was daar heel snel al  mijn nieuwe baan al in de pocket. 11 oktober 2021 kon ik starten met mijn nieuwe baan dankzij de lieve mensen van Seesing Flex en JCL die mij een kans hebben gegeven. Wat ze zo mooi zeggen, het gaat er om wie je bent als persoon; de werkzaamheden leren we je wel aan!''

Dennis Zonnebeld