Schrijf je in
Detachering

Detachering

Detachering is één van de diensten van Seesing Flex waarvoor gekozen kan worden.

Hoe gaat detachering in z'n werk?

Net als bij uitzenden wordt ook in het geval van detachering de werknemer aan u uitgeleend. Een belangrijk verschil is echter dat de medewerker bij detachering niet een uitzendovereenkomst, maar een vast contract (voor bepaalde of onbepaalde tijd) bij ons krijgt. Dit biedt de werknemer meer zekerheid, waardoor hij/zij eerder genegen is een overstap te maken dan bij een flexibele uitzendovereenkomst.

De medewerker treedt in dienst bij Seesing Flex op het moment dat hij/zij aan het werk gaat. Dit kan voor een vooraf met u afgestemde termijn met afnamegarantie zijn, maar ook andere, voor uw bedrijf meer flexibele oplossingen zijn in overleg mogelijk. In alle gevallen is Seesing Flex formeel de werkgever en verzorgt dus ook de volledige verloning van de werknemer. Voor deze dienstverlening betaalt uw bedrijf aan Seesing Flex een bedrijfstarief.

Voordelen van detachering

Kiezen voor detachering via Seesing Flex brengt voordelen met zich mee:

  • gemakkelijk en snel ervaren mensen inzetten;
  • geen extra tijd nodig om mensen te werven;
  • snel de beschikking over arbeidskrachten die vaak al flink wat ervaring hebben opgedaan bij verschillende bedrijven en daardoor breed en vaak direct inzetbaar zijn;
  • medewerkers die gedetacheerd zijn brengen vaak nieuwe, frisse ideeën mee vanuit vorige opdrachtgevers;
  • u bindt de medewerkers maar voor een bepaalde periode aan het bedrijf, waardoor u geen mensen hoeft te ontslaan in bijvoorbeeld economisch mindere tijden.

Meer informatie?

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn op het gebied van detachering en wat Seesing Flex voor u kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met de intercedent van uw sector. Zij helpen u graag!