Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Sanna Harbers

Een tussenjaar geeft ruimte aan 2 kanten

Sanna’s tussenjaar kwam ook voor ons als geroepen
“Onze” Sanna had haar HBO Communicatie afgerond. En hoewel ze die met veel plezier had gevolgd, merkte ze dat haar interesses inmiddels op een ander vlak lagen. Wat doe je dan? Een nieuwe opleiding kiezen? Maar welke dan? Ze wilde niet over één nacht ijs gaan en besloot een tussenjaar te nemen. En daar heeft ze geen spijt van gekregen!

“Gedurende dit jaar wilde ik de tijd nemen om te onderzoeken wat ik écht wilde en te bepalen welke opleiding het beste bij mij past. Tevens mijn lang gekoesterde droom waarmaken om voor meerdere maanden de wereld rond te reizen. Maar goed, reizen kost geld, dus ik ging op zoek naar een tijdelijke baan. Deze zoektocht duurde gelukkig niet lang, want al vrij snel kwam ik terecht bij Seesing Flex in de Achterhoek. Ik had namelijk besloten om, na 4 jaar op kamers in Utrecht, terug te verhuizen naar mijn roots. Kort nadat ik mijn plekje in Lichtenvoorde weer had gevonden, werd ik namelijk benaderd door Anne Vos, de backoffice manager van Seesing Flex, met de vraag of ik werk zocht. In de eerste instantie was dit bedoeld voor werk als uitzendkracht, maar later bleek dat er een plekje vrij was in het backoffice team bij Seesing Flex zelf. Eén van de collega’s ging met zwangerschapsverlof, waardoor ze extra hulp in dit team goed konden gebruiken en ik kreeg de vraag of ik dit zag zitten.

Na een positief antwoord van mijn kant, ging het allemaal heel snel! Voor ik het wist zat ik bij Seesing Flex op kantoor voor een sollicitatiegesprek en kon ik die week erna direct aan de slag. Ik gaf tijdens dit gesprek natuurlijk aan dat ik op de planning had staan om op reis te gaan en dat ik daarna een nieuwe studie zou gaan oppakken, waardoor ik niet lang kon blijven. Dit was echter geen probleem en werd juist heel positief opgepakt. Ook gedurende een korte periode kon ik meer dan voldoende bijdragen. Ik heb dus zelf mogen ervaren dat tijdelijke krachten altijd welkom zijn bij Seesing Flex. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn tussenjaar op te vullen met 6 zeer leuke en leerzame maanden als Junior Backoffice Medewerker.

Inmiddels zitten deze 6 maanden er alweer enige tijd op en ik kan wel zeggen dat ze voorbij zijn gevlogen. Vanaf dag 1 voelde ik mij volledig op mijn plek: vertrouwd in de Achterhoek, met leuke collega’s en een fijne werkgever die mij de kans heeft geboden om tijdelijk werk te mogen verrichten. Een betere werkplek had ik mij voor dit afgelopen halfjaar niet kunnen wensen.”

 

Sanna: hartelijk dank voor jouw inzet en collegialiteit en heel veel succes met alles wat op jouw pad komt!

Denk jij er ook over om een tussenjaar te nemen? Neem dan contact met ons om op, want veel van onze opdrachtgevers hebben verschillende leuke en leerzame functies die prima ingevuld kunnen worden door tijdelijk beschikbare kandidaten. Bel 0544 - 35 37 39 en vraag naar Nardy Kemperman