Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Expeditie Medewerker

Wehl
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en werk je graag in de middag/avond en nachtdienst? Dan zoeken wij jou!

Expeditie Medewerker

Over onze opdrachtgever

Rabelink Logistics is een logistieke dienstverlener met meerdere locaties in de Achterhoek. Het Crossdock van Rabelink zit in Wehl en valt onder de afdeling Forwarding en Transport. Op deze afdeling werken ongeveer 25 medewerkers.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

We zoeken een gemotiveerde kandidaat die het leuk om als expeditie medewerker aan de slag te gaan. De werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van de vrachtwagens. Deze werkzaamheden voer je uit op de heftruck en EPT en controleer je de goederen. Er wordt gewerkt in een 4 ploegendienst : de eerste week werk je in de nacht, tweede week in de avond, derde week overdag en de vierde week in de ochtend. Het kan voorkomen dat je in de vroege- en dagdienst gaat werken op de locatie Alpha Deuren in Didam.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die ervaring heeft met expeditie werkzaamheden; het laden en lossen van materialen en het rijden op een heftruck en ept. Daarnaast werk je nauwkeurig en ben je flexibel qua werktijden. Je hebt er geen problemen mee om in de 4 ploegendienst te werken.

Ben je niet in het bezit van een heftruck certificaat? Geen probleem dan zorgen wij er voor dat je je heftruck certificaat kunt behalen in ons eigen opleidingscentrum in Wehl.   

Wat bieden wij jou?

Een baan voor lange periode, bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer.   

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp