Schrijf je in

Financial Controller

Afstudeerders
Aalten
32-40
marktconform
Financieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij zin om jouw financiële kennis en talenten in te zetten in een dynamische en internationale omgeving? Ben je daarnaast analytisch, nauwkeurig en in staat om de business proactief te adviseren? Dan heeft Kaemingk een plek voor jou! 

Financial Controller

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier voor decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerstmis, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa toont Kaemingk ieder seizoen vernieuwende collecties in de compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Het assortiment telt ruim 19.000 artikelen die geleverd worden aan meer dan 73 landen over de hele wereld. Bij Kaemingk zijn meer dan 500 collega's werkzaam met ieder hun eigen unieke talent. Bij Kaemingk krijg je volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor een volledige, tijdige en correcte financiële administratie. Je draagt o.a. zorg voor de periodieke rapportages, jaarcijfers en de winst- en verliesrekening. Je denkt actief mee over optimalisatie van werkprocessen en je geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële en fiscale zaken. Ook ben je nauw betrokken bij de organisatieontwikkeling. 

Wat vragen wij van jou?

Wij komen voor deze vacature graag in contact met kandidaten die voldoen aan het volgende profiel: 

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op financieel gebied;
  • Je bent samenwerkingsgericht, doelgericht en gaat altijd voor het beste resultaat; 
  • Je hebt enige ervaring als Financial Controller of in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen, hebt een cijfermatig inzicht en bent accuraat en resultaatgericht; 
  • Je hebt goede kennis en ervaring met ERP-systemen en Excel;
  • Je beheerst de Engelse en Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend. 

Wat bieden wij jou?

Kaemingk biedt jou een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring, een eindejaarsuitkering en een reiskostenvergoeding. Je treedt direct in dienst bij Kaemingk.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Femke via femke@seesingflex.nl of stuur jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp