Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Functioneel Beheerder

Flexwerk Achterhoek
Groenlo
32
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Fijnder is één van de grootste sociale werkbedrijven van de Achterhoek en een samenwerkingsverband van de gemeenten Berkelland, Oost-Gelre en Winterswijk. Samen met andere ketenpartners in het sociaal domein zetten we ons proactief in voor een zo optimaal mogelijke deelname van onze inwoners aan de samenleving. Zelfredzaamheid is hierin een belangrijke waarde.

Functioneel Beheerder

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als functioneel beheerder ben jij onderdeel van het team Inkomen & Dienstverlening. Dit is een gemotiveerd team dat zich elke dag vol passie inzet voor de visie van Fijnder. Als functioneel beheerder ga je de vertaalslag maken van werk- en organisatieprocessen naar de informatiesystemen die hiervoor worden gebruikt, en andersom. Hierbij heb je nauw contact met jouw collega’s die de eindgebruikers van de bestaande applicaties zijn. 


Samengevat ga je als functioneel beheerder jouw affiniteit met digitalisering en procesoptimalisatie dan ook vol inzetten. Je gaat aan de slag met o.a. het ondersteunen en begeleiden van eindgebruikers van de applicaties, het testen van nieuwe functionaliteiten en het begeleiden van nieuwe releases, de implementatie van een nieuw zaaksysteem en het verhelpen van incidenten. Hier kan jij jouw analytische, procesmatige blik goed in kwijt! 


Daarnaast ben je communicatief van aard, want je schakelt veel met de verschillende teams die er binnen Fijnder zijn. Op deze manier achterhaal je hun wensen met betrekking tot de functionaliteiten in de applicaties. Je bent digitaal vaardig van aard en je gaat graag open het gesprek met anderen aan, dus dat komt met jou helemaal goed!


Je bent onderdeel van het team met 4 functioneel beheerders en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de inrichting van de belangrijkste applicaties van Fijnder (Suite4 Werk & Inkomen, CompetenSYS, Decos Join, Compas en Datadistributie). Daarnaast is het team verantwoordelijk voor ondersteunende applicaties zoals Suwinet. Ook geeft het team invulling aan het datagedreven werken door het ontwikkelen van rapportages in Cognos.


Geen omslachtige procedures, maar heldere en gebruiksvriendelijke tools, een prettige werkomgeving. 

Wat vragen wij van jou?

Als functioneel beheerder ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de centraal beheerde informatiesystemen. Jouw focus ligt op het functioneel beheer van de applicatie Suite4Sociaal Domein en de datavisualisatie tool Cognos. Je biedt ondersteuning aan key-users en (eind) gebruikers en waarborgt de continuïteit van het gebruik van de applicaties. Daarnaast werk je aan verbetering van de klantbeleving en het optimaliseren van het gebruik van de applicaties waar jouw focus op ligt.


Jij

• Hebt passie voor het vak functioneel beheer;

• Denkt in mogelijkheden en kansen;

• Beschikt over een HBO werk- en denkniveau in een relevante richting;

• Kent de werkprocessen in het sociaal domein;

• Kunt goed projectmatig werken en hebt kennis van beheerprocessen en testenprocedures.

• Hebt ervaring met Suite4 Werk & Inkomen en Cognos.

• Bent klantgericht en kunt goed adviseren;

• Bent besluitvaardig en toont je verantwoordelijk voor jouw deel van de informatievoorziening.

• Bent gericht op samenwerking;

• Werkt graag binnen een zelf organiserend team, neemt het voortouw en draagt verbetervoorstellen aan. 


Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan bij een overheidsorganisatie!
  • Een flexibele werkweek van 32-36 uur met een uitstekende thuiswerkregeling binnen een maatschappelijk relevante organisatie;
  • Een salaris in schaal 8 tussen € 2.581,- en € 3.732,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
  • Je ontvangt 6,75% eindejaarsuitkering en 1,50% levensloopbijdrage over je verdiende salaris.
  • Beschikking over een mobiele telefoon en laptop.


Word jij enthousiast van deze vacature? Neem dan contact op met Linda Meurkes, via 0544-221500 of mail naar linda@seesingflex.nl


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp