Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Fysiotherapeut

Deventer
40
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Maak jij als fysiotherapeut het verschil op onze locaties? Ben jij enthousiast en gedreven en wil jij onze uren vervangen tijdens de vakantie periode? Dan is dit dé functie voor jou!

Fysiotherapeut

Over onze opdrachtgever

De praktijk voor fysiotherapie heeft 2 locaties in Deventer en 1 in Zutphen. Van maandag tot en met vrijdag zijn zij geopend voor behandelingen op afspraak. Die behandelingen bestaan uit algemene fysiotherapie, fysio op haptonomische basis, fysio bij bekkenklachten, manuele therapie, oefentherapie, dry needling, medical taping, massage, oncologische fysiotherapie, claudicatio etalagebenen en lymfedrainage.


Het team bestaat uit 6 personen, waarbij je veelal solistisch te werk gaat.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je gaat de collega’s vervangen tijdens hun vakantie periode op 2 locaties, in Zutphen en Deventer. De uren en tijden zijn in overleg, desnoods pas je de agenda aan in overleg met je patiënten. 

De periode is vanaf 1 juni tot en met eind augustus. 

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt minimaal de hbo-opleiding tot fysiotherapeut afgerond en bent BIG-geregistreerd;

• Je hebt minimaal stage ervaring;

• Je bent flexibel en assertief;

• Je bent laagdrempelig in je contact met cliënten en collega’s;


Wat bieden wij jou?

Je gaat de collega’s vervangen tijdens hun vakantie periode op 2 locaties, in Zutphen en Deventer. De uren en tijden zijn in overleg, desnoods pas je de agenda aan in overleg met je patiënten. Wel is het wenselijk om minimaal 20 uur per week inzetbaar te zijn, meer is ook mogelijk. De periode is vanaf 1 juni tot en met eind augustus. Wil jij na deze periode een aantal uren werkzaam blijven, dan bestaat deze mogelijkheid ook!

Je ontvangt afhankelijk van jouw ervaring een bruto uurloon tussen de €12 en €15 per uur. Ook worden de reiskosten vergoed met €0,19 per kilometer.


Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Ires van Seesing Flex, via zorg@seesingflex.nl of 0573-745132.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp