Schrijf je in

Heftruckchauffeur

's-Heerenberg
40
Conform CAO BGV
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heftruckchauffeur

Over onze opdrachtgever

JCL Logistics Benelux wil voor haar opdrachtgevers en medewerkers een betrokken en betrouwbare partner zijn die groei en innovatie stimuleert. Werken bij JCL Logistics betekent dan ook werken in een prettige, informele omgeving waar kwaliteit en veiligheid vooropstaan. Een omgeving met wisselende werkzaamheden en elke dag nieuwe uitdagingen. Je komt te werken in een enthousiast hecht team van in totaal 6 personen, waarin iedereen graag met elkaar werkt, elkaar helpt en waar ruimte is voor eigen initiatief. Op de afdeling waar je komt te werken, wordt gewerkt met gevaarlijke/chemische stoffen. Een uitdagende plek waar je veel kunt leren! 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Onze opdrachtgever JCL Logistics is op zoek naar een heftruckchauffeur die zich ook graag inzet voor allround logistieke werkzaamheden. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor lossen, verzend gereedmaken en laden van diverse goederen in allerlei soorten verpakkingen, maar (bijna) altijd 'gevaarlijk' van aard: je gaat aan de slag met chemische stoffen. Het is een uitdagende, veelzijdige functie die serieuze aandacht en alertheid vraagt, maar die ook ruimte biedt om veel te leren zoals het rijden op de combitruck en van ADR wet en regelgeving. JCL zorgt doormiddel van interne en externe trainingen dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen. Het betreft een functie in een 2-ploegendienst.

Wat vragen wij van jou?

Je dient in het bezit te zijn van:

- Een hoge dosis verantwoordelijkheid;
- Nieuwsgierigheid en een alerte werkhouding;
- Een heftruckcertificaat;
- Ervaring in de logistiek;
- Kennis van ADR is een pré;
- De wens om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Naast de informele werksfeer biedt JCL je een baan met uitzicht op een vaste aanstelling en een marktconform salaris. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot een aanstelling bij JCL en kun je mooie stappen zetten in je carrière.

Wil je solliciteren of heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met Pascalle Ressing via 0544 - 35 37 39.


JCL Logistics groeit, ontwikkelt, breidt uit! Wil jij ook groeien bij JCL Logistics? Kijk dan voor alle logistieke mogelijkheden op www.seesingflex.nl/werken-bij-jcl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp