Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Helpende niveau 2

Winterswijk
20
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Soms is luisteren de beste zorg die je kunt verlenen.

Helpende niveau 2

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij komt binnen op de afdeling en ziet dat mevrouw Spijk met haar jas aan staat te wachten bij de deur. "Goedemiddag mevrouw Spijk, gaat u op stap vandaag?" Zij vertelt dat zij op haar man staat te wachten, want ze gaan samen wandelen. Jij weet dat meneer is overleden en reikt je hand uit naar mevrouw. Jij vraagt of zij met jou een kopje koffie wil drinken terwijl zij wacht. Gelukkig wil zij dat wel. Jij leidt haar naar de koffietafel en stelt vragen over haar kinderen en kleinkinderen. Tijdens het vertellen doet zij haar jas uit en vraagt waar haar man toch blijft. Jij vraagt daarop of haar man ziek was. Dan zie jij haar nadenken en dat het besef binnenkomt. Jij gaat naast mevrouw zitten en slaat jouw arm om haar heen en zegt: "Mevrouw Spijk, uw man is overleden en daarom bent u hier komen wonen. Wij zijn ontzettend blij dat u bij ons woont, u bent een lieve vrouw." Mevrouw glimlacht en zegt: "Dank je wel, wat ben je toch een lieverd."

Wat vragen wij van jou?

De zorg vraagt een heleboel verantwoordelijkheid. Daarom vragen wij alleen een diploma Helpende Zorg en Welzijn. Wij geloven in het goede van de mens, maar toch willen onze opdrachtgevers hier graag bewijs van. Daarom ontvangen wij ook graag een verklaring omtrent gedrag van je.

Wat bieden wij jou?

Een baan die voldoening geeft en waar jij de baas bent over de diensten. Want een blije verzorgende zorgt voor blije cliënten en collega's. Hiervoor krijg je vanuit ons een beloning, deze is tussen de €12,52 - €16,33 bruto per uur en daar komen nog de onregelmatigheidstoeslagen bij. Jij krijgt de luxe om zelf te beslissen welke diensten je op welke afdeling werkt, zodat je voldoende tijd hebt voor je gezin, vrienden, tuinieren, sporten, het huishouden of wat je maar graag in je vrije tijd doet! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ires via zorg@seesingflex.nl of 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp