Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

In Huis Intercedent

Volop vacatures op commercieel gebied
Lochem
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Voor één van onze mooie opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een In Huis Klantspecialist. Bij voorkeur ben jij een ervaren intercedent of accountspecialist die zich als een vis in het water voelt in een In Huis constructie? Wil jij je invreten in die klant en ben jij zo servicegericht dat je er alles aan wil doen om jouw klant tevreden te stellen? Dan hebben wij een prachtige kans voor jou bij een vooraanstaand bedrijf in de regio.

In Huis Intercedent

Over onze opdrachtgever

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden, detacheren en opleiden voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende sectoren. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand te brengen tussen vraag en aanbod van personeel. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact gedurende het gehele proces. E Ons team bestaat uit ruim 45 gedreven en enthousiaste collega's, een mooie mix van intercedenten met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en nieuw, aanstormend talent.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Heb jij interesse in de arbeidsbemiddeling? Gaat jouw hart sneller kloppen van plannen? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een interessante vacature beschikbaar. In de functie van In Huis Klantspecialist heb je een afwisselende baan met veel vrijheid. Je bent, eventueel samen met een collega, verantwoordelijk voor één opdrachtgever. Je zit deels bij het bedrijf In Huis om zo korte lijnen te onderhouden met diverse afdelingen. Zo haal je de vacatures op bij de teamleiders op de werkvloer, ben je aanspreekpunt voor jouw flexkrachten (informatieverstrekking, functionerings- en begeleidingsgesprekken), overleg je regelmatig met de HR-afdeling over lopende zaken, en onderhoud je contact met andere belangrijke contactpersonen binnen het bedrijf. Jij bent binnen dit bedrijf hét gezicht van Seesing Flex!

Anderzijds ga jij iedere dag op zoek naar passende kandidaten voor de openstaande vacatures, zowel voor vaste posities als de flexpool. Je schrijft hiervoor pakkende vacatureteksten, benadert actief de beste kandidaten, voert intakegesprekken en stelt ze voor bij de juiste persoon binnen het bedrijf. Als kandidaten interesse hebben en op gesprek komen, is het aan jou de taak om hem of haar een welkom gevoel te geven en in een persoonlijk gesprek te onderzoeken wat hij/zij wil. Vervolgens vertaal jij dit naar de mogelijkheden die er zijn bij jouw klant. En mocht hij of zij daar niet passen, dan schakel je jouw collega s in voor mogelijkheden bij andere opdrachtgevers. Je zet alles op alles om vraag en aanbod bij elkaar te brengen! En bij een succesvolle match blijf jij het eerste aanspreekpunt voor klant en kandidaat. Jouw persoonlijke touch maakt het verschil. Daarnaast zorg jij ook voor een goede administratieve afwikkeling (contracten en urenverantwoording).

Wat vragen wij van jou?

Je past bij Seesing Flex en in deze functie als:

  • het je leuk lijkt om je te focussen op één opdrachtgever en daar ook (deels) In Huis wil zitten;
  • je communicatief vaardig bent in woord en geschrift;
  • je ervaring hebt in de uitzendbranche is dat een pre;
  • je oprechte interesse hebt in mensen en hun talenten en drijfveren;
  • je flexibel bent, initiatief toont en een echte doener bent;
  • je goed kunt omgaan met vrijheid en zelfstartend bent;
  • je goed bent in plannen, gestructureerd werkt en afspraken altijd nakomt;
  • je goed kunt samenwerken met collega intercedenten en contactpersonen;
  • je bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou?

Bij deze functie horen uiteraard aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Tevens biedt Seesing Flex een goede pensioenregeling. Op de vestigingen wordt er elke dag samen geluncht (die door Seesing Flex wordt betaald) en we houden van een feestje op zijn tijd! Heb je interesse? Neem contact op met collega Anne Vos (0544 35 37 39) of anne@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp