Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Hulpkracht grondverzet

groen sector
Zieuwent
38
Groen
Interessante baan?
Solliciteer nu

Hulpkracht grondverzet

Over onze opdrachtgever

Dit mooie Achterhoekse bedrijf werkt dagelijks met een modern machinepark om diverse werkzaamheden te verrichten voor agrariërs, aannemers, hoveniers, lokale overheid en particulieren. Het leveren van kwaliteit staat absoluut centraal. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor verschillende opdrachten zoeken wij een hulpkracht voor de afdeling grondverzet. Jij ondersteunt de kraanmachinist in grondwerkzaamheden met een bats. Waar nodig schep jij extra grond weg om uiteindelijk tot een juiste maatvoering te komen. Ook opruimwerkzaamheden of sjouwwerk op de werklocatie kunnen tot de werkzaamheden behoren.  

Wat vragen wij van jou?

Er zijn geen specifieke eisen verbonden aan deze functie. Uiteraard zijn wij wél op zoek naar iemand die graag de mouwen opstroopt en graag buiten werkt. Je kunt vanuit Lichtenvoorde eventueel meerijden met de kraanmachinist naar de werklocatie. Ben jij voor in ieder geval een paar weken tot maanden beschikbaar? Dan kom ik graag met jou in contact. Als het van beide kanten overigens bevalt, zou er ook maar zo een vaste baan in het vooruitzicht kunnen liggen.  

Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever verloont volgens de CAO LEO ( Landbouwwerktuigen Exploiterende Ondernemingen ) en kent een 38-urige werkweek. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp