Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

ICT Manager

Apeldoorn
40
Overig
Interessante baan?
Solliciteer nu

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en heb jij interesse in de techniek? Wellicht is deze vacature dan wat voor jou!

ICT Manager

Over onze opdrachtgever

De opdrachtgever in omgeving Apeldoorn is specialist op het gebied van transport. De kracht is dat ze transport, warehousing, speciaal transport, techniek, verhuur en verkoop hebben gecombineerd tot een sterk service concept.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie stuur jij als ICT-manager drie medewerkers aan die zich bezig houden met projecten, veiligheid, communicatie, servicedesk, technisch applicatiebeheer en systeem- en netwerkbeheer. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt waar iedereen bij terecht kan. Ook ben jij de verbinding tussen medewerkers en externe klanten. Je houdt je bezig met externe ontwikkelingen in de markt.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO/HBO denkniveau
  • Afgeronde opleiding richting ICT of werkervaring hierin
  • Affiniteit met techniek
  • Kennis van MySQL databases en query's
  • Je kan verantwoordelijkheid nemen
  • Woonachtig in Apeldoorn of omgeving

Wat bieden wij jou?

Het gaat om een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Binnen de organisatie wordt de CAO Transport (Beroepsgoederenvervoer) gehanteerd. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast worden er regelmatige borrels, feestjes en uitjes georganiseerd waar jij van harte welkom bent.

Bij interesse in deze functie als ICT-manager kun je telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 0575-743210, of mail jouw CV naar: angeli@seesingflex.nl. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp