Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Inpak + controlemedewerker

Volop werk in de productie
s-Heerenberg
36
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wij zijn opzoek naar een inpak/controle-medewerker voor een van onze opdrachtgevers. Ben jij iemand die het belangrijk vindt om eigen verantwoordelijkheid te hebben in zijn/haar werk? Dan ben je bij deze vacature aan het juiste adres.

Inpak + controlemedewerker

Over onze opdrachtgever

Je komt te werken binnen een grote organisatie waarin 3 productieteams werken. Ondanks dat de organisatie groot gegroeid is (en nog steeds groeien) wordt de cultuur binnen dit bedrijf gekenmerkt als gezellig en er heerst een echt teamgevoel. Wanneer je voor het eerst aan het werk gaat zal je goed ontvangen worden en je verder uitgelegd worden wat precies de bedoeling is. Dit is namelijk onderdeel van het nieuwe inwerktraject, zo ga jij goed van start!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als controle medewerker controleer je of de machines in het proces goed ingesteld zijn, je controleert of de producten en verpakkingen de juiste kwaliteit hebben. Mocht dit niet zo zijn, weet jij het probleem zelf aan te pakken of schakel je collega's in. Samen zorgen jullie namelijk voor een mooi eindproduct. Uiteraard hoef je dit nu nog niet te kunnen, je gaat het namelijk allemaal nog leren in de praktijk.

Wat vragen wij van jou?

Je vindt het leuk om steeds bij te leren

Je bent flexibel

Je bent bereid om in 3-ploegen te werken

Goede samenwerking met collega's is voor jou belangrijk

Interesse in techniek

Kortom: een echte inpakker!

Wat bieden wij jou?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons zodat we kennis kunnen maken! Dit kan op 0314-343877 of via Ine@seesingflex.nl.

Vergeet ook niet om even op deze pagina te kijken: Werken bij Royal Fassin | Seesing Flex !


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp