Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Inpakker

Volop werk in de productie
Doesburg
Fulltime
€14,23 bruto per uur (excl. ploegentoeslag)
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zoek jij een veelzijdige baan waarin oog voor kwaliteit van doorslaggevende betekenis is? Grijp nu je kans en sorteer voor op jouw nieuwe functie!

Inpakker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een modern en vooruitstrevend bedrijf. Naast mooie producten maken zijn ze ook enorm bedreven in de ontwikkeling en het bedenken hiervan. Alles met het oog op de toekomst en met de intentie bestendige en duurzame oplossingen te realiseren binnen hun sector. Je komt te werken in een relatief klein team bestaande uit technisch en productiepersoneel. Het team wordt aangestuurd door een bevlogen en mensgerichte manager die zijn enthousiasme, kennis en kunde goed weet over te brengen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor een van de afdelingen binnen het bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die zeer bedreven is in nauwkeurig werken. Niet alleen op het gebied van productie en de omgang met kostbare machines, maar ook in bijv. de vastlegging van bijzonderheden en het interpreteren van orders conform voorschrift. Ook is het erg belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit zodat je kunt beoordelen of de productie voldoet aan de soms strenge eisen en voorschriften. Je komt vast te werken in één van de drie teams. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor het inpakken en uitvoeren van controles bij meerdere machines. Daarnaast ben je in staat om fysieke arbeid te verrichten omdat je vaak op tempo moet schakelen tussen verschillende lijnen. Eerlijk is eerlijk, dat is soms flink aanpoten. De producten zijn hoogwaardig van kwaliteit en worden bijvoorbeeld gebruikt in de bouw of binnen de installatietechniek.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt ervaring met productiewerk;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met het beoordelen van de kwaliteit van producten;
  • je bent bereid om te werken in vijf ploegen.

Wat bieden wij jou?

Als dank voor jouw flexibiliteit krijg je naast een uitstekend basissalaris een aantrekkelijke toeslag over alle gewerkte uren. Enthousiast geworden? Reageer direct op deze vacature! Bij vragen kun je bellen met Thom via 0314-343877. Uiteraard mag je ook mailen naar thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp