Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Intercedent

Volop vacatures op commercieel gebied
Lochem
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ondernemende intercedent met lef! Ben jij ondernemend? Heb jij lef? Kun jij goed luisteren? Heb jij de wil om te winnen en houd je van aanpakken? En zoek je een écht Achterhoeks bedrijf met korte lijntjes en doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder, want dan hebben wij dé vacature van Intercedent bij Seesing Flex.

Intercedent

Over onze opdrachtgever

Seesing Flex is niet zomaar een uitzendbureau. Als jij bij Seesing Flex komt werken ga je helpen om zoveel mogelijk mensen uit de Achterhoek aan een baan te helpen bij de vele mooie bedrijven die deze regio rijk is. Onze missie luidt dan ook als volgt: Zorgvuldige arbeidsbemiddeling door en voor mensen uit de Achterhoek.

Seesing Flex is opgericht in 2007 en we zijn gegroeid naar een team van 45 gedreven Achterhoekers, die allemaal van nature de persoonlijke werkwijze hanteren waar wij om bekend staan en groot mee zijn geworden. Met 7 locaties zijn we altijd dichtbij voor zowel de werkzoekenden als de bedrijven.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Dat is eigenlijk heel simpel: De mensen die zich bij jou of je collega inschrijven voor een baan, helpen aan dé passende baan. En de opdrachtgevers die bij jou een vacature neerleggen, ga je helpen aan de best passende kandidaat.

Dit doe je door iedere dag op zoek te gaan naar kandidaten. Je benadert ze actief, schrijft pakkende vacatureteksten, voert intakegesprekken en stelt ze voor op passende vacatures bij opdrachtgevers. Iedereen kan elk moment van de dag binnenkomen op één van onze vestigingen, omdat ze op zoek zijn naar (ander) werk. Aan jou de taak om elke kandidaat een welkom gevoel geven en in een persoonlijk gesprek te onderzoeken wat hij/zij wil. Vervolgens vertaal jij dit naar de mogelijkheden die wij voor hen hebben. Je zet alles op alles om vraag en aanbod bij elkaar te brengen! En bij een succesvolle match blijf jij het eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Jouw persoonlijke aandacht maakt het verschil. Daarnaast zorg jij ook voor een goede administratieve afwikkeling.

Wat vragen wij van jou?

Eigenlijk niet zoveel, maar we vinden het wel belangrijk dat je goed kunt communiceren, oprechte interesse hebt in de mensen die opzoek zijn naar (ander) werk, je initiatief toont en een echte doener bent.

Werkervaring als intercedent hoef je niet te hebben. Wel zouden we graag zien dat je een opleiding op MBO+ / HBO niveau hebt gevolgd. En het allerbelangrijkste is dat jij je kunt vinden in de 5 pijlers van onze dienstverlening:

1.      Nuchter

2.      Betrokken

3.      Eerlijk

4.      Duidelijk

5.      Doorzettingsvermogen

Wat bieden wij jou?

Een mooi salaris passend bij jouw ervaring en opleiding.

Elke werkdag een gezamenlijke lunch die Seesing Flex betaalt en elk jaar een mooi bedrag voor je persoonlijk bestedingsbudget. Dit budget mag je voor een deel vrij besteden en het andere gedeelte kan je inzetten voor je persoonlijke vitaliteit en ontwikkeling. Denk hierbij aan een sportabonnement, Yoga cursus of persoonlijk coachingtraject.

Oh ja, wij houden ook van gezelligheid: regelmatig drinken we een borrel met elkaar en vinden we vaak een reden om een feestje te vieren.

Denk jij te passen in het Seesing Flex team? Neem dan contact op met collega Anne Vos via 0544-353739 of anne@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp