Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Interieurbouwer

Lochem
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een baan als interieurbouwer? Waar je afwisselende werkzaamheden kunt verrichten? Lees dan snel verder!

Interieurbouwer

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is internationaal marktleider op het gebied van spinnewielen en weefgetouwen voor de hobbymarkt. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van keukens en interieurs van een hoogwaardige kwaliteit. De medewerkers denken altijd met de klant mee. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hebben een grote kennis van de materialen waarmee ze werken. Bij het bedrijf in Lochem werken meer dan 25 enthousiaste medewerkers.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

's Ochtends start je in de werkplaats en maak je een praatje met collega's. Vervolgens begin je met de laatste werkzaamheden aan de keuken die je volgende week gaat plaatsen bij de klant. 's Middags na de lunch ga je een keuken afmonteren, die 's ochtends al op locatie is geleverd bij de klant. Als je aan het eind van de middag weer arriveert in de werkplaats, help je collega's met de productie van spinnewielen en weefgetallen. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bouwen van interieur. Daarnaast zal je af en toe ondersteunen op de afdeling houtbewerking en de montage.

Wat vragen wij van jou?

Deze functie past perfect bij jou! Je hebt al ervaring opgedaan als interieurbouwer en je beschikt over de kennis van hoogwaardige materialen. Tevens beschik je over een VCA certificaat, of je bent bereid om deze te behalen. Tijdens jouw loopbaan heb je geleerd om technische tekeningen te lezen, hierdoor weet je precies hoe je een keuken moet inbouwen. Omdat je de keukens gaat inbouwen bij de klant is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B en je bent woonachtig rondom Lochem.

Wat bieden wij jou?

In deze functie krijg je veel vrijheid en variërende werkzaamheden. Doordat je naast het werk als interieurbouwer inspringt bij de werkzaamheden aan de spinnewielen en weefgetallen, is geen dag hetzelfde. Je komt te werken bij een informeel bedrijf, waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien en je te ontwikkelen. Het bedrijf hanteert de CAO Houtverwerkende Industrie.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Aniek door te bellen naar 0573-250185 of je CV te mailen naar aniek@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp