Schrijf je in

Isolatiemonteur spouwmuurisolatie

Apeldoorn
40
Conform bouw cao
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wegens grote drukte en groei bij onze opdrachtgever, zijn we op zoek naar nieuwe krachten voor het isoleren van woningen, op diverse locaties in het land. Ze willen graag hun team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken hiervoor energieke, probleemoplossende personen die het leuk vinden om zowel op de bouw als bij particulieren allerlei verschillende isolatiewerkzaamheden te verrichten. Lees snel verder of deze functie je aanspreekt!

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij een vooraanstaand isolatiebedrijf, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer dan alsnog op deze vacature! Het bedrijf biedt veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken.

Isolatiemonteur spouwmuurisolatie

Over onze opdrachtgever

Dit bedrijf, maar wij ook, vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en vol enthousiasme aan de slag gaat. Je werkt vaak bij mensen thuis en daarmee ben je het visitekaartje van het bedrijf. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Werken in de isolatie betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je rijdt in een bus (met aanhanger) naar de bouw, of naar een particuliere woning en gaat daar samen met je collega aan de slag. Veel afwisseling, want je werkt zowel op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kruipruimtes, op de ladder, op zolders; je werkplek wisselt voortdurend. Ze zorgen ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Wat vragen wij van jou?

Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • Goed vermogen om samen te werken;
  • Een flexibele, enthousiaste en actieve instelling;
  • Een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan;
  • Groot oplossend vermogen;
  • Geen last van hoogtevrees;
  • Bereidheid tot vroeg opstaan en te reizen naar diverse locaties in het land;
  • VCA-certificering is een pré;
  • Rijbewijs B-E is een pré.

Wat bieden wij jou?

Dit isolatiebedrijf waardeert hun collega’s. Ze vinden het dan ook belangrijk dat ze ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris conform bouw cao, mooie en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s in een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vindt men het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij het bedrijf en dat je plezier hebt in je werk. Ze kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp