Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

IT-planner

commercieel
Doetinchem
Fulltime
In overleg
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij een planner in hart en nieren en heb jij ook nog eens affiniteit met IT? Voor het team van Abcom IT Solutions zijn wij op zoek naar een enthousiaste IT-planner. Ben jij degene die wij zoeken? 

IT-planner

Over onze opdrachtgever

"Abcom IT Solutions beheert het gehele traject van ontwerp, levering, installatie, implementatie en onderhoud van uw complete bedrijfsnetwerk". Abcom IT Solutions is met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van oplossingen voor bedrijfsautomatisering één van de grotere spelers in de regio. Als echt Achterhoeks bedrijf zijn ze gespecialiseerd in het bieden van hard- en softwareoplossingen binnen het MKB. Denk hierbij aan het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van hardware en software. Als gecertificeerd leverancier van onder andere Unit 4 en Accountview timmert Abcom de afgelopen jaren hard aan de weg. Korte lijnen, een persoonlijke werkwijze en humor bieden een juiste omschrijving van de sfeer binnen het bedrijf.

Onderdeel worden van deze enthousiaste en gedreven club mensen? Lees dan snel verder!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als IT-planner is geen dag voor jou hetzelfde! Als planner ben jij eindverantwoordelijk voor het planmatig aansturen van de technische consultants. Dit wordt vormgegeven op dag niveau (bij storingen), op maandniveau (voor projecten) en op jaarniveau (voor uur contracten). Veel klantcontact en de administratieve verwerking van de gemaakte afspraken vormen de rode draad door jouw werkdag. Niet alleen zorg jij dat de consultants juist worden ingepland, ook het correct inplannen van de uitlevering van producten voor verschillende grote en kleine projecten behoort tot jouw functie. Daarnaast controleer jij de werkbonnen van collega's, haal je de benodigde informatie op en zorg je voor de verdere administratieve afhandeling. Wat vragen wij van jou?

Als direct aanspreekpunt binnen de organisatie is het van groot belang dat jij goed het overzicht kan bewaken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en initiatief. Wat er nog meer wordt gevraagd?:

  • Jij beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een IT-omgeving; 
  • Jij hebt affiniteit met IT en bent fulltime beschikbaar;
  • Jij bent klantgericht, signaleert commerciële kansen en bent representatief;
  • Jij bent besluitvaardig, beschikt over een proactieve en flexibele houding en bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

Een gevarieerd en ondersteunend takenpakket wat deze baan zowel uitdagend als leuk maakt. Voor jouw inzet wordt jij beloond met een aantal mooie arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een passend salaris conform opleiding en eventuele ervaring;
  • Een afwisselende functie met ruimte voor initiatief;
  • Aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede secundaire voorwaarden zoals 26 vrije dagen, een uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en benodigdheden zoals een laptop en telefoon.

Enthousiast geworden om als IT-planner bij Abcom IT Solutions aan de slag te gaan? Tess komt graag met jou in contact. Reageer direct via (0314) 21 60 38 of mail direct jouw cv en motivatie naar tess@vast.nu.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp