Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Jouw eerste baan vind je bij Seesing Flex

Geslaagd? En nu? Tijdens het relaxen en het genieten van een welverdiende vakantie moet er wel worden nagedacht over de volgende stap: waar ga ik mijn carrière beginnen?

Seesing Flex luistert tijdens een vrijblijvend intakegesprek naar jouw wensen en behoeftes. Wil je aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat? Zit jij het liefst niet de hele dag achter een computer en reis je graag? Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Heb je een voorkeur voor een specifieke sector waar jij jezelf al aan het werk ziet? Samen met een van onze enthousiaste intercedenten gaan wij op zoek naar jouw eerste baan. We zorgen voor een vliegende start binnen de Achterhoekse arbeidsmarkt! Wanneer jij een no-nonsense mentaliteit hebt, bereid bent om hard te werken en niet vast zit aan de 9 tot 5 mentaliteit gaan wij vast en zeker iets voor jou vinden.

Op onze vacaturepagina zijn tientallen vacatures te vinden die onderverdeeld zijn in 10 sectoren. Onze intercedenten zijn verdeeld over de verschillende sectoren. Hierdoor kennen zij de markt goed en weten ze waar de behoeftes liggen. Met diverse bedrijven, groot en klein, hebben zij nauw contact. Na het intakegesprek hebben ze al een goed beeld bij welke bedrijven jij als persoon goed zal passen. Het is dus echt maatwerk!

Meld je aan op onze website om op de hoogte te blijven van het actuele vacatureaanbod. Daarnaast raden wij aan om contact op te nemen met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor een (vrijblijvend) gesprek. Vanuit hier kan onze intercedent makkelijker op zoek naar een baan passend bij jou als persoon.