Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Junior Transportplanner

Wehl
40
2500,00 - 3000,00 bruto per maand
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel zelfstandigheid?

Junior Transportplanner

Over onze opdrachtgever

De GroenlandGroup produceert als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen ze met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Wehl is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan ondermeer (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Junior Transportplanner maak je deel uit van het logistieke team en werk je nauw samen met collega's. Je belangrijkste taken zijn het efficiënt plannen van transport naar klanten met zowel eigen als externe transporteurs, en het waarborgen van tijdigheid en kwaliteit in de leveringen. Het is een afwisselende functie waarbij je veel in contact staat met verschillende partijen en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt wat betreft het transportproces. Je speelt een cruciale rol in het efficiënt retour laden van openstaande emballagesaldo's van onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het transport en de emballage. Je ondersteunt bij logistieke projecten en draagt bij aan het opstellen van diverse rapportages. 

Wat vragen wij van jou?

Ben je oplossingsgericht en neem je graag verantwoordelijkheid? Ben je zelfstandig, flexibel, collegiaal en ben af en toe beschikbaar op zaterdag?

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen een productie en/ of logistieke werkomgeving
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van Excel

Wat bieden wij jou?

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en komt te werken in een prettige, informele en dynamische werksfeer. Uiteraard met een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris. Heb jij interesse in deze functie? Neem dan contact op met Elles van Veen op 0314-343877 of mail naar elles@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp
Meer weten over deze vacature?
Stel jouw vraag!